alvisinannesi mom5445 belizey instagramda var ama ponpon var ucunda orası bebeğin ölçüsüne göre yapıyor.
alvisinannesi mom5445 ama dolap programında yeni etiketli olarak aratın çok harika bereler var. Ben kızıma oradan bir bayana ördürdüm müthiş örmüş❤️ Aşırı çeşit var şimdi tekrar baktım sizin istediğiniz tarzda ponponsuz
mom5445 alvisinannesi olur bakayım ben çok güzel bereler buluyorum ama 3 aylık olduğu için beden uymuyor
alvisinannesi mom5445 benim kızımda küçüktü hep belizeyden aldım ama daha çok kız modelleri var. Ama dolaptada istediğiniz ölçüleri söylerseniz yardımcı olurlar. E bebekten lcw Hm den o kadar aldım hep büyük 😕boş yere
alvisinannesi mom5445 evet bol yada dar oluyor.Zara’da var ay olarak ama şuan uçuk fiyatlar gerek yok giyeceği bi kaç ay çeşit alırsınız her renk renk giyer ❤️
mom5445 alvisinannesi ben zaranın mağazasına gidip baktım kalıbı onunda büyüktü valla gözden çıkarmıştm alcaktm 🥲 ama yine hüsran
alvisinannesi mom5445 elzensu ya bir mesaj atın oda bebek ölçüsüne göre yapıyor bandana felan berede büyük ihtimal ölçülü
ehlenmomyy mom5445 ardenkidse bir bakn ben ordan aldm kizima ponponsuz varmi bilmiyorjm ama dikkat etmedm yaşları yaziyor 3 aydan 3 yasa diyor kizim 2 aylik buyuk oldu tabi😀
ehlenmomyy mom5445 benim bebegim kiz oglumun kafasi kizima gore daha buyuktu kizim kucucuk benim gibi 🤣 3 aydan 3 yas diyor yine bir bak cnm sayfaya belki olur