Bahar23 Sarisin benden de Bi etkinlik gelsin o zaman belki arkadaşlara fikir olur 😊 karton bardaklarla en alta 6 Bi üste 5 Bi üste 4 şeklinde diziyprum bebeğim de gelip kuleyi yıkıyor çok hoşuna gidiyor bu arada 9 aylık bebek
Sasah1441 Sarisin benim oğlumda öyle ya neden ki bu çok enteresan. İç içe geçen bardakları var dizer dizmez bi gelip yıkışı var pıtır pıtır geliyo hemen 😁❤️❤️
Sarisin 18 ay ve üzeri için uygun bir etkinlik. Oğlum 20 aylık, şu sıralar renklerle ilgileniyor. Bu sebeple böyle bir etkinlik yaptık. “Kırmızı topu alalım kırmızı boruya atalım veya maviyi maviye” gibi yönlendirmelerle keyifli hale geliyor 🤗
kirpikuclari Kızlar Montessori etkinlikleri için ay ay etkinlikleri bulabileceğim bir slte sayfa var mı instagramdaki etkinlikler 1 yaş üzerine hitap ediyor kendimize uygun bulmakta zorlanıyorum 6 aylığız
Sarisin kirpikuclari Pintereste bakabilirsiniz. Google’a da yazdığınızda bir kaç site vardı ay ay örneklendiren
kirpikuclari Sarisin pinterestte doğrudan ay ile ilişkilendirilmiş bir örnek bulamadım bağlantıya tıkladığımda genelde 10+ ay üzerine uygun
ebrukerem1 Sarisin instgramda aktiviteannesi diye bir bayan var kendisinin montessori oyun okulu da var ve bir çok eğitici oyun paylaşimi yapiyor bakmak isterseniz
defnesmomm Sarisin instagramda çok güzel sayfalar var içerik üreten. montessoriaktiviteleri sayfasını beğeniyorum ben 👍🏻 Hayal gücünde sınır yok ayrıca ☺️ geri dönüştürülebilir tüm materyaller ile etkinlik yapabilirsiniz.
Sarisin defnesmomm Çok teşekkür ediyorum 🥰 Bu işler için açmıştım instagram hesabımı gerçekten çok güzel hesaplar var
Alazcns Anne_6 Montessori eğitim yazıp okumanızı tavsiye ederim. Onun dışında ben instagram sayfalarından bakıyorum. Çocuğunuzun suan ne yapıp ne yapamayacağını siz bilirsiniz. En basit mandalları önüne koyun ve düz bir sepetin içine tek tek takın bir süre oyalanacaktir. Ya da hoşuna gitmez daha sonra denersiniz.