Sarisin Evde bu eğitimi uygulayan var mı? Ben genelde montessori etkinlikleri yapıyorum oğluma her gün bi etkinlik hem eğitici öğretici oluyo hem de eğlenceli oluyo ama biraz çeşitli oyunlara ve etkinliklere daha ihtiyacım var. Fikir verebilecek olan var mı? Oğlum 10 aylık bu arada
elifsrbs Sarisin benim kızım şuan 2,5 aylık ama ben şimdiden ileriki aylarda gelişimi için hangi aktiviteleri yapabileceğimi araştırmaya başladım 🙈 önerebileceğim sayfalar 👉🏻7daysofplay, mothercould, homeschoolingideas ... İncelemenizi tavsiye ederim 😉
Humus Sarisin instagramda duracell anne var. Onu takip ediyorum. Bu tarz oyunlar oynuyor. Boyle baska sayfalar var mi bende merak ediyorum
Sarisin Oguzhan_1605 Googleda bi çok örnekleri var etkinlikler falan var ama ben tükettim sanırım 🤦♀️ zeka ve kasları geliştirici oyunlar olarak nitelendirebilirim
Sarisin Örnek verecek olursam da mama sandalyesine çay kaşıklar bantlıyorum onları sökmesini sağlıyorum hem parmak kasları hem neden sonuç ilişkisi gelişiyor. Sepetin içine bir kaç oyuncak koyup sepetin üzerini ipten örümcek ağı gibi örüyorum aralardan oyuncakları almaya çalışıyor. Masanın ayaklarına koli bandı yapıştırıp ona da renkli toplar yapıştırıyorum alta bi kap koyuyorum o topları alıp kaba koymaya çalışıyo vs. Bu tarz örneklere ihtiyacım var hadi bi yardım 😊
20Elif26 Sarisin bunun icin aylık abonelik sağlayan kitaplar var adım adım marka olması gerek üye olabiliyorsunuz internet sitesinde bı bakabilirsiniz Montessori eğitimi veren kurumlar da artık oldukça çoğaldı ama tabi sizden öğrenmesi daha kalıcı umarım güzel sonuçlar alırsınız motor gelişimi oldukça önemli benim bebeğim henüz üç aylık başlamış olsak tavsiyelerde bulunabilirdm ama şuan deneyim saglamadim
BusraAA Sarisin renkli bantları dolaba yapıstırıp onları asagı yukarı cekmesini sağlayabilirsiniz, en bilineni ıslak mendil kapaklarını bir kartona yapıştırıp içine hayvan resimleri koyabilirsiniz açtığınız kapaktaki hayvanın sesini çıkarın, boş kağıt havlu rulolarını uzunlamasına kesip top için yol yapabilir ordan top atabilirsiniz 😌 bi sürü şey var
Sarisin Minikurabiye ben 6 aylıkken başladım geç kaldığımı düşünüyorum o zaman keşfettim keşke 3 aylıkken falan keşfetseydim 😊 bence erken değil
Sarisin 20Elif26 evet adım adım eğitim setlerini de araştırdım ama çalışan vakti olmayan anneler için daha uygun bence ben zaten şuan bebeğim için çalışmıyorum emek vererek etkinlik hazırlamak kendimi daha iyi hissettiriyor 😍 eğitim kurumları da var aslında dediğiniz gibi şu sıralar onları araştırıyorum oyun grupları falan 😊
ArjenUmut Sarisin neyle başladınız nasıl başladınız 6 aylıkken mesela. Benim bebeğim de 6 buçuk aylık başlamak istiyorum
Sarisin Mom120 bebeğiniz kaç aylık bi kaç etkinlik daha var yapıp olumlu sonuç aldığım yardımcı olabilirim elimden geldiğince 😊
Yazilimcianne Sarisin lütfen oyun grubu bulursanız bana da haber verin kaç aydır araştırıyorum hep Anadolu yakasındalar :(
Babyboys Sarisin tuvalet kağıdı rulolarını bağlantılı bir şekilde kapıya yapıştırıp Top atıyorlardı bir yerde görmüştüm 😊 mandal eşleme olabilir farklı kağıt parçalarına resim çizip ters çevirip aynısını bulma olabilir makrna çeşitlerini karıştırıp ayırtabilirsnx ağzına atmazsa 😊 beraber kurabiye yapabilirsiniz
Bsrerkk Sarisin merhaba benim bebeğimde 4 ay 28 günlük neler yapabilirim bende şuan öğreniyorum daha önceden duymamıştım
Mom120 10 aylik önerilerinize acigim genelde evdeki oyuncaklarla oynuyoruz bir de bebegim gec hareketlendi genelde onu hareketlendirmeye yönelik egzersiz ve hareketlerle gecirdik cogu vaktimizi
Sarisin Mom120 hmm aynıymış bebeklerimiz 😊 ben öncelikle duyusal şişelerle başladım migrosta bebek suyu var hayat marka 6lı onların şişesi küçük olduğu için tercih ettim. İçlerine mercimek makarna boncuk koydum sıkıca kapattım birine pom pomlar var renkli onlardan aldım koydum birinin içine pul ve renkli sim koydum su da doldurdum bütün oyuncaklarını kaldırdım sadece onları koydum yere hepsini tek tek inceledi salladıkça ses çıkıyo zaten hoşuna gitti. Küçük su şişesine su balonları şişirip koydum suyla doldurdum suyu da biraz mavi yaptım (mavi yumoşla) o şekilde akvaryum yaptım onlar oğlumun ilk balıklarıydı 😊 onu da çok sevdi bir aya yakın sadece onunla oynadı 😊 Ara ara keşif sepeti yapıyorum küçük bi sepetimiz var üstünü örgü ipiyle engel oluşturacak şekilde ördüm ağ gibi 10 güne bir falan içeriğini değiştiriyorum bazen kurabiye kalıpları bazen dişlikler bazen parmak kuklalar falan sürekli değişiyor Metal çırpıcının içine pompomları dolduruyorum aralardan çıkarıyo tabi yanında oluyorum çünkü hemen ağzına atma peşinde 😊 Şuan aklıma gelen bunlar umarım faydalı olmuşumdur 💜
Sarisin Ryhndnmz d&rda her güne bir etkinlik 120 etkinlik diye bir kitap gördüm ama bulunduğum yerde yok o mağaza inceleme fırsatı bulamadım maalesef
Sarisin BusraAA bant sökmeyi öğrettiğim için bazen kendime kızmıyor değilim ne bulsa sökmeye çalışıyo 😄 tavsiyelerinizi dikkate alıcam teşekkürler 😊💜
BusraAA Bu arada instagramda akademisyen anne var orda birçok etkinlik paylasıyor Saniye Hoca bide kitabıda var isteyenlere 😊
Sarisin Renkli yoğurt mıncıklama adlı etkinliği de yaptık çok eğlendi oğlum 😊 Yoğurdun içine karadut ezip koydum renk verdi mama sandalyesinin önündeki masaya biraz döktüm hem oynadı hem yedi heryeri batırdı ama olsun çok tatlıydı 🤗