Luna_woman Tubacnr0 Yok öyle bir düzen canı ne zaman isterse özellikle geceleri paşa gönlü ne zaman isterse 23:40 dan önce derin uykumuz yok ama.
Danerys Üstte kalsın. Bizimki gece uyumuyor. Akşamdan kalma gibi geziyor gündüzleri de geceleri oyun oynuyoruz artık
Balyanak_annesi 1 2 haftadir kendi duzenini kurdu cok sukur sabah kalktıktan sanra 2 saat 2.15 falan arasi uyuyor 45dk uyuyor tekrar 2 2.5 saat dongusunde uyuyarak gidiyor gunduz 3 4 uyku değişiyor Inşalalh atak matak diş miş bozmaz çok amin
Tubacnr0 Balyanak_annesi Amin inşallah bozulmaz maşallah benimki Saat aralarını açtı kucakta sallayarak uyutuyorum koyduğum an ağlıyor ne yapsam acaba
Tubacnr0 Havvakck oy masallah 7 buçukta sonra kac kez kalmıyor yani ben 10 da bile yatırsam Gece uykusuna geçmiyor hatta dün tekrar denedim 1 Saat sonra uyandi 12 ye kadar uytmaya çalıştım yok olmuyor 2 de uyduk 🙄🙄
Tubacnr0 Tugbapoyraz gündüz uykularıda en son 3 30 da uyandi demin uyudu kucakta sallayarak uyutuyorum
Tugbapoyraz Tubacnr0 çok uyuyisa gece uyumaz ondan mesela benimki gündüz en fazla 3 saat uyur toplam da gece 6 da bi yatar sabah 7 de kalkar emmeye falan kalkıyoruz ama tabi ama sallayarak uyuyo arada uyaniyo sallanmak istiyo uyku eğitimi vermek istiyorum bende :/