Cren Kızlar oğluşum 27 aylık bugün bezi çıkarttık ve tuvalet eğitimine başladık tıvalete sevdiği kitapları koydum oturtuyorum bekliyoruz ama daha bir damla tuvalete yapmadı tuvaletten çıkar çıkmaz donuna yapıyor evet daha çok başındayız ama hiç tuvalete yapmıyor çok hevesli oturuyor bitti deyip tuvalet kağıdı ile siliyor ellerinide yıkıyor ama asla tuvalete yapmıyor yaptıktan hemen sonra söylüyor hemen koşuyoruz tuvalete ama o çoktan yapmış lütfen bir taktik bir yardımmm 😞
kerem_imm Cren biz de 27 aylıkken başlamıştık. 10 gün boyunca hep altına yaptı. Hiç tuvalete yapmıyordu. Ama 10.gün söyledi ve tuvalete yaptı. Siz devam edin. Tuvalet zamanı geldi diyip belirli aralıklarla götürün tuvalete.
Eylul-sena-33 Cren sizde karşısına geçin çişinizi yaparken görsün sizi babasını tüm sevdiklerini.yakın arkadaşı varsa çnce arkadaşı yapsın korkmasınn üstüne gitmeyin sadece gösterin asla zorlamayın ters teper bak bebeğinim sen büyüdün abla/abi oldun büyükler buraya çiş yapıyo anne yapıyo baba yapıyo arkadaşın yapıyo sende buraya yap çişe baybay diyelim gibi sözler sarfedin önce beynine kazınsın sonra kendisi isteyecek zaten.ilk çişinde kakasında çok korkar alkışlayın ödüllendirin zamanla oturacaktır🌸
Nazliprensesinannesi Cren İlk başta yapmaması normal,beze alışmış sonuçta,alimasi lazım klozete,çişini fzla tutamaz başlarda,siz lazimliga yakın bir yerde olun mutlaka bu süreçte,yani cisim geldi dediğinde saniyesinde oturtun lazimliga
Cren Eylul-sena-33 yaptık daha bezi varkende yapıyorduk zaten lazımlığı alalı baya oldu hep biliyodu oraya yapacağını şimdide biliyor aslında ama kesinlikle yapmıyor
Cren Nazliprensesinannesi ya biraz takıntılı bir çocuk şimdi lazımlığı başka yere koyarsam birdaha asla tuvalete koydurmucak biliyorum oyüzden tuvalette duruyor