Yagiztosunannesi Kızlar 2 aylık bebeğim var emziriyorum sadece. Ama grip oldum cok fena ona geçmemesi lazım ben ne kullanabilirim evde ne iyi gelir hemen atlatırım tecrübeleri anneler lütfen yardım...
Thesra Yagiztosunannesi Bende gribim şuan canım arkdaşlar ılık suyun içerisine bal limon ve zenfecil karıştırıp içmemi söylediler iyi geliyormuş bugün deniycem birde ayak altına vicks sürüp çorap giyip yat dediler 🙏🙏
Eliftuba Yagiztosunannesi bnm bebegm daha 15gunlukken grip oldum 😷 doktor maskeyle emzir mutlaka dedi gunde 3-4 tane parol ic bol bol limonlu balli ihlamur tavuk suyu et suyu . Bogazin aciyorsa karbonatli suyla gargara yap ve burnuna okuanus suyu sik
Karen Yagiztosunannesi bende gribim şuan şehriyeli tavuk çorbası bol limonlu birde ıhlamur kaynatıp içine bal limon koyuyorum bana iyi geldi bunlar cnm açıldım biraz
EsmaGnc Mükemmel bir tarif vereceğim.Ceviz zarı çayı .Youtubeda tarif videosu var linkini aşağıda paylaşıyorum.Kısa sürede mükemmel çözüm.Hamileyken yapmıştım.Emzirkende yapabilirsiniz. https://youtu.be/x0jlfDhn1Bo