ayssmt arkadaslar emzirne doneminden sonra gogusler eski boyutuba donuyor mu tecrubeli arkadaslar cewaplarsa cok sewinirimm
Kahramanlar0 Evet küçülüyor ve sarkıyor sütyen takmazsan ben estetik ameliyat oldum 🙈toparlama dikleştirme ve büyütme oldu 😂 3 yıl önce
KaSeAy Kahramanlar0 Valla bence o kişiden kişiye değişir. Bnm annem 3 cocuk emzirdi ama gayet diri göğüsleri hâlâ😬
ayssmt Kahramanlar0 diklesturme ameliyati nasik bi surec hastende yattinizmi aci oluomu sezeryan gibi ucreti neydi nerde yaptirdiniz
Mom120 Kahramanlar0 estetikten snra tekrar hamile kalma emzirme gbi bisey olursa eskiye mi dönüyolar bilginiz var mi?
Kahramanlar0 ayssmt 3 gün acı verici oluyor Hakan Çepni yaptı ameliyatı medicana da oldum 4,500 TL verdim kas arkası olduğu için daha doğal duruyor 6 ay ara ara ağrı oldu üzerine yatamadım şimdi gayet iyiler hissetmiyorum bile
Defnesuram Mom120 hala dik ve dolgun duruyorlar sarkma olmuyor ama diri olduğu için sanırım göğüste çatlama oldu ben değil ama kızkardeşimden bildiğim için yazıyorum 😁
Kahramanlar0 Mom120 ben emziriyorum bir beden daha büyüdü süt dolu olduğu için sporcu sütyeni takıyorum sarkacağını sanmıyorum ama çünkü sert ve diri duruyor birşey giymesende sarkık durmuyor
Ashly90 Kahramanlar0 benimde maalesef sarktı beni çok rahatsız ediyor. Bebeğim 5 aylık ameliyat olmak istiyorum ama ikinci çocukta aynı olur diye ikinci çocuktan aorna yaptırıcam . Ne kadara yaptırdınız