AtlasBebekk Kızlar bebeğime Spotify dan ve youtube dan masal açıp dinletiyorum henüz istediğim kitapları alma fırsatı bulamadım 2 aylık olcak bebişim bu yaptığımda kitap okumak kadar faydalı olur mu yanlış mı yapıyorum. Ama izletmiyorum sadece dinletiyorum
Mom4565 AtlasBebekk yazılı olanları siz kendi sesinize okusanız daha güzel olur ben öyle yapıyorum bı kaç kitap bitti sipariş verdim yenisini Google den yazıp okuyorum
Yavrugeyikinannesi AtlasBebekk Bence kitap alıp yanına uzanıp okursanız daha iyi olur. Hem resimleri de görmüş olur♥️
B612 AtlasBebekk çocuğa kitap okumak görsel olarak zenginlik katan ve interaktif bir eylem. Yani çocuğunuz da pasif kalmaz siz okurken. Dinletmek başka bir şey. Okumanın yerini tutmaz. Çok çeşitli ve her bütçeye uygun kitaplar var elli liraya şahane çeşitler var. Üç boyutlular mesela çocuğun zekasına çok katkı yapar.
AtlasBebekk Yavrugeyikinannesi aynen kitap alacağım ama inanın elim değmedi boş olduğumda da param olmadı bende okumamaktansa dünleteyim bari diye düşündüm dışarı çıkıp alana kadar :)
AtlasBebekk B612 haklısınız farkındayım işte alana kadar dinletmeyi denedim zaten:) kısa zamanda da alacağım inşallah