merve_dagdeviren_42 Anneler 2 aylık aşısı halsizlik yapar mı bebek de? Birde ateşi için şurubu kaç saat aralığında vermeliyiz
Buse93 merve_dagdeviren_42 Bizde azıcık mızmızlık ve halsizlik yaptı. Ateş olmadı ama doktor yinede 6 saatte bir ver dedi. Yurtdışındayım ben orada nasıl tavsiye veriyor doktorlar bilmiyorum ama ben 24 saat boyunca 4 kez verdim hiç ateşi olmadı
Damla33 merve_dagdeviren_42 yanlis bilgi vermek istememde 4 saate bir diye biliorm bn kesin bilen birine sorun yinede
Deletedmom143 merve_dagdeviren_42 ateş 38 dereceyi görmeden şurup vermeyin doktorlar öyle söylüyor aşının etkisini azaltıyormuş çünkü. Birde 2. Ay aşısı korkulacak gibi değil insanlar yok çok ateşlenir vs çok ağlar demişlerdi bende çok korkmuştum açıkcası ama ateşsiz sorunsuz atlattık sadece kıyafet değişirken ağlıyordu canı acıdıgı için
Sedarif1903 merve_dagdeviren_42 ben dün sordum 6 saate bir verin dedi doktorum. Ayrıca herkes gitmeden yarım saat önce yarım ölçek calpol verdim ateşimiz ağrımız olmadı dedi. Bende öyle yapıcam
merve_dagdeviren_42 Buse93 ateşi 38 olursa 1 çay kaşığı kadar verebilirsin dedi hemşire ama kaç saat ara ile olacağını söylemedi
merve_dagdeviren_42 Deletedmom143 benim oğlum da ateş yapıyor ve biraz da mızmız canım. Bu arada etkisi 1 gün mü sürer acaba ateş vesaire
Maviyesil121212 Deletedmom143 doktorumuz bize aşıdan yarım saat önce verin dedi sonra da 4 saat Aralıkla 3 kez verin dedi ama etkisini azaltmasıyla ilgili bir şey demedi kafam karıştı şimdi
Tatliskooo Deletedmom143 normal ateşlerde öyle söylüyor doktorlar ama karma aşılar ağır gelebileceği için verebilirsin dedi biz de verdik 6 saatte bir . Uzman çocuk doktoru bunu söyleyen de aile hekimi falan değil yani
Deletedmom143 merve_dagdeviren_42 aşı olduğu gün sürüyor ateş sonra geçiyormuş zaten öyle dedi hemşire bize
Deletedmom143 Maviyesil121212 her doktor farklı konuşuyor İnan’ın hepimizin kafası karışık🤦♀️ Bize söylenilen oydu onu yazdım bende
Deletedmom143 Maviyesil121212 ben vermedim bi sıkıntı yaşamadım sizde vermeyin bnce , Allah korusun ateş olursa verin
Sedarif1903 Maviyesil121212 canım ben verdim aşıya gitmeden yarım saat önce şükür bu saate kadar ateş olmadı ama huysuzlandı Biraz önce hemşireyi aradım 1 çay kaşığı calpol verin huysuzluğunu alır dedi şimdi uyuyo mışıl mışıl inşallah akşam da çıkmaz ateşi sizde durum nasıl
Maviyesil121212 Sedarif1903 ben de aşıdan önce verdim aynen hiç ateş olmadı huysuzluk oldu bizim de ama şurup vermedim huysuzluk birkaç gündür var diye belki de aşı yeri ağrımıstır dimi versem keserdi ağrısını :( yarım saat önce uyudu bizimki de şükür
merve_dagdeviren_42 Hepinize teşekkür ederim kızlar.. Evet her Dr farklı bir şey söylüyor bakalım biz geceyi atlattık geçti sayılır tehlike herhalde 😊
Tatliskooo merve_dagdeviren_42 6 saatte bir canım. Prospektüslerde dw öyşe yazoyor zaten. Biz de 2 hafta önce yaptırdık. 6 saatte bir 1 çay kaşığı dedi doktorumuz. Gelir gelmez verdik o gün ve gecesinde düzenli olarak. Herhangi bi halsizlik de olmadı