Esiladuru DamlaDorukhan yıl başından sonra yükselecek diye biliyorum hem dolar hemde herşey artacak marketler vs
[silindi] DamlaDorukhan oğluma annem doğum günü hediyesi 100 usd verdi suan ilgilenmeye başladım ama artar tl bu kadar değer kaybederken 17 18 leri gorur diye düşünüyorum
biryazmasali DamlaDorukhan ne kadarlık bir dolar alacaksınız eğer uzun vadede bozdurmayıp elinizde tutacaksınz dolar altın güzel bir yatırım çünkü artık eski rakamları göremez bu civarlarda olur ve giderek yükselir
Elfydr DamlaDorukhan 22 olması Türkiye için ne demem oluyor biliyor musunuz ? Mümkün değil. O zaman hükumetin düşmesi lazım.
Hilal1616 Yarın merkez bankasının toplantısı var merkez bankası faiz indirirse altın dolar fırlar fakat faiz arttırırsa altın dolar hepsi başlar düşüşe
biryazmasali DamlaDorukhan bence yatırım amaçlı alacaksanız alın derim tl sürekli değer kaybediyor paranızın erimemesi için maalesef bir yatırım aracına bağlayın derim üzülerek diyorum tlnn değeri kalmadı;(
Okuroya Biz bu sabah baya yüklü miktar aldık. Eşim borss ile ilgileniyor. Kardeşim arabasını satmıştı ona bütün parası ile dolar aldık