Hamza65 Kızlar bebeğim emzik biberon almiyo birde tek göğüs aliyo acaba doyuyormudur diğer göğsü doğdu doğalı almadı ek gıdaya nezaman başlamalıyım büyükler şimdiden ver herşey diyor kafam karisti
Prlkcansu Hamza65 doktorunuza danışmadan ek gıdaya başlamayın lütfen benim kızım da tek göğüs emiyor buna rağmen 5 ay 25 günlük olunca başladık ek gıdaya şimdi 9 ay 10 günlük hala tek göğüsten emer doymadığını anlarsınız çişli bez sayısından
Sarew Hamza65 bizde öyleydik biberon vs ağzına sürmedi sağıp vermeyi denedim olmadı sol tarafımı tutuyordu ama hep denedim 1 aydır sağ tarafı da tutmaya başladı ama kilosu vs iyiyse neden ek gıda düşünüyorsunuz ki.
Hamza65 İyi maşallah Allah bağışlasın doktorumuz doğmasını dusunuyosaniz mama verin dedi biz daha 4ay 7gunluk doyunca memeyi birakiyi yedir elden çıksın diyolar sanki normal insan zayıf diyolar
Prlkcansu Hamza65 kilosu normalse gerek yok mamaya ama illa içiniz rahat edecekse uykudayken mama verin o zaman biberon alır bir arkadaşım hep uykudayken mama veriyordu biberon almadığı için
Hamza65 Keşke alsa biliyor emerken uykuda biberini veriyorum agliyo ne emzik nebiberon almadı kaşık mama veriyorum kaç kilo olması gerekir
Hamza65 Valla ben ek gıda vermek istemem çünkü bu ara kaynanam ille zayıf bisküvi ez ver dedi verdim ben rezil oldun durmadı cocukzayod diyor kendisi hergun baskı yapıyordu
Prlkcansu Hamza65 4 aylık bebeğe bisküvi verilir mi lütfen yapmayın daha çok erken mama verin normal bildiğimiz mama kaşıkla verin ama başka bir şey vermeyin çok erken daha bağırsak sistemi bozulur