elifffce Hanimlar dogdugunda isitme testi yapildi ancak ben gebeyken covid oldugum icin 6. Ayda yeniden yaptirmamiz soylendi. 6. Ayda teste giden var mi ?
Mnk24 elifffce yok hayır vermiyorlar.uyutmadan giderseniz daha iyi olur ben öyle yapmıştım.hastanede emzirdim uyudu zaten öyle yaptılar
elifffce Mnk24 bir de biz farkli bir sehre gidecegiz de cok gerekli bir sey mi diye dusunuyorum uzun bir yol olacak bebegimi yormak istemiyorum.
elifffce Sevinc24 alakasini ben de anlamadim yenidogan testinden sonra bir problem yok ama 6. Ayda isitme testine zonguldak ya da sakaryaya gitmemizi soylediler
Mnk24 elifffce neden farklı şehre gidiceksiniz anlamadım.ben de acaba yaptırmasam mı diye düşündüm ama içim rahat etsin diye yaptırdım yine de siz bilirsiniz tabi
elifffce Mnk24 zonguldak ya da sakaryada yaptirabilirsiniz dediler oralarda yapiliyor mus sadece yani oyle dedi hastanede 🤷♀️
Mnk24 elifffce tahminimce bütün araştırma hastaneleri yapıyor.özelde doğum yapmıştım ilk testi orda yaptırdık bizi devlete yönlendirdi iki tane hastane ismi verdi araştırma hastanesi burda yaptırabilirsiniz dedi.siz hangi şehirdesiniz?
elifffce Mnk24 Bolu dayiz biz burada da arastirma hastanesi var aslinda. Neden oraya yonlendirdiler bilemiyorum .
Mnk24 elifffce bence siz arayıp öğrenin okadar yolu bebekle çekmek zor olur.ben aramıştım sordum öyle gittim