Prlkcansu Selam kızlaaarr yoğurt makinem bozuldu şimdi anam babam usulü yoğurt mayalamam gerek günlük süt aldım cam şişe. Nasıl mayalayabilirim aranızda daha önce yapan varsa bir el atsın bacılaaar 😍😍😍
birtutamsac Prlkcansu kaynatın serçe parmağınızı içine soktuğunuzda 10 sn kadar tutabiliyosanız ısısı iyidir, mayayı koyup mayalayın. Tencere kavanoz neye mayaladıysanız kapağını kapatın. Üzerini sarın battaniye falan ne varsa artık 4 saat sonra dolaba alın 😇
Nesli06 Prlkcansu ben yoğurdu mayaladıkran sonra direk fırına atıyorum ağzı açık şekilde. Fırının ağzı değil tencerenin ağzı açık olacak. Fırını hiç ayarlamıyorum direkt atıyorum. Ertesi gün sabaha kadar duruyor orda sonra buzdolabına koyuyorum yine ağzı açık şekilde 1 günde öyle bekliyor. Sonuç taş gibi ❤️
Prlkcansu birtutamsac 4 saat az değil mi ya videolarda hep 7-8 saat deniyor gerçi denediyseniz tutar yaa
Snowglobe Nesli06 hiç duymamıştım. Bekletme işlemini ağzı kapalı sarıp sarmalı değil de fırında ağzı açık şekilde yapıyorsunuz değil mi dopru anladım.
birtutamsac Prlkcansu valla ben genelde 4-5 saat tutuyorum battaniye altında, fazla kalırsa ekşiyo 😬 yine de siz bilirsiniz istediğiniz kadar tutun🙈
Nesli06 Prlkcansu activia kızıma mayalarken kullanıyorum kendiniz onu yiyemiyoruz biraz tatsız tuzsuz ama yoğurdunuz yoksa yine kullanabilirsiniz yenmicek kadar kötü değil
Wolverine Prlkcansu olur probiyotik olur gayet iyi, ben kavanozlara mayaliyorum 1lt süte bir activia probiyotik yetiyo
Nesli06 Snowglobe evet direkt tencerenin ağzı açık şekilde fırını ayarlamadan atıyorum taş gibi oluyor sulanmıyorda