QueenMommm Ona güldüğüm zaman yüzüne yaklaşıyorum oda gülmeye başlıyo ses çıkarıyor gülerken acaba banamı gülüyor beni görüyor mu 🥰
yavrukussss QueenMommm eveeet size gülüyordur annesi artikk baslar size gulmeye siz konustugunuzda dinlemeye 😍
NinovaLemi QueenMommm ben bebeğim de 46 günlük :) durup dururken de gülüyor ben onu sevince öpünce de gülüyor. Uzmanlar henüz sosyal gulmuyorlar diyor ama bence tanıyor bizi o yüzden :)
QueenMommm yavrukussss keyfi yerinde olunca maşallah 32 diş birden gözüküyor diycem ama dişleride yok😂
QueenMommm NinovaLemi normaldede gülüyo ama ben on gülünce konuşunca daha çok gülmeye başlıyo bana bakıp 😁
NinovaLemi QueenMommm aynı şekilde üstelik bir de sesimi biraz inceltip konuşunca çok yapıyor. Ah bi de altını açınca kahkaha atacak neredeyse 😂
QueenMommm NinovaLemi bizimki altını aldırmayı sevmez çığlığı basar 🤣 bi insan neden poklu durmak ister 😂
NinovaLemi QueenMommm ahahhaha çok zitlar desene bizimki gaz çıkarırken nokta kadar kaka kaçırsın hemen huzursuzlaniyor altını aciyorum bi mutlu bi mutlu sorma 😂