qulcinil 18 gunluk bebegım var bugun kontrolde yeteri kadar kilo almadığını ogrendk mama ile desteklememı soyledı doktor. Sutumun yetersizliği gecıcı mı sut arttırıcı ılac cay VS kullanıyorum. İlerde acaba sutum artar mı 🥺
alice0334 qulcinil ne kadar kilo almış ki günlük 20-30 gram alması gerekiyor diyorlar hemen kilo az diye mama başlatan doktorlar da bi garip
Deterjanhanim qulcinil ne kadar kilo almış. Bazı doktorlar aşırı derecede mama vermeye meraklı olabiliyor. Bol bol emzirin en iyi süt artırma yöntemi bu bide pozitif düşünün sütüm yok dedikçe azaliyo cunku
qulcinil talula sureklı emme modundaydık zaten yine aynı devam edıcm oncelık anne sutu oluck ınsallah artar 😔
Deterjanhanim alice0334 ay öyle valla biz ilk kontrolune götürdük oğlumu doktor dediki doğum kilosunu yakalayamamis daha zaten hastaneden çıkalı bir hafta olmamış nasıl yakaladın doğum kilosunu hemen mama verdi ve öyle endişe verici konuştu ki değiştirdik doktoru. Sonrasında gittiğimiz doktor gayet normal dedi
qulcinil alice0334 12gunde 17 ortalama ben de hıc istemedim mama vereyim ama ac kalıyormuş cocuk ondan sureklı memede kalmak ıstıyms. İnsan kendini suclu hissediyor
qulcinil Deterjanhanim sureklı memede kalmak istiyordu zaten yeri geldi 1 saati gecık emzırdıgm bile oldu en gec 2 saatte bir uyandırıp emzırıyorm. Ortalama 17 almıs 12 gunde
Deterjanhanim qulcinil 17 Gr mi. Bebekler doğduğunda kilo kaybederler ilk günlerde. 10 günde doğum kilosunu yakalamasi gerekir. İlk etapta emzirin doymazsa 30 CC mama verin bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim
Mericcc qulcinil artar sütünüz hiç moral bozmayın. Uyku, düzenli beslenme dikkat edin. Ben de ilk 1 ay mama meme verdim. Sonra mamayı tamamen bıraktık.