linaninannesiiii Kelebek28 ben kullanıyorum Xiaomi Vacuum Mop Pro Robot Süpürge . Şubat 2021 de aldım köpeğim var tüy döküyor onun için aldım . Ama hamile ikende doğumdan sonra da çok işime yaradı . Mükemmel bir makina her yere giriyor süpürüp siliyor . Verdiğim her kuruşu sonuna kadar haketti . Her gün 1 kere çalıştırıyorum 1 saat çok güzel temizliyor bu arada evim 160 m2
Kelebek28 Deterjanhanim Tugcedemir Ahelmetcin Gamzehakan Wolverine mariecurie20 emills ipekkizz linaninannesiiii Umii Yesimiss Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için 😊 bu dediğim marka yeni çıkmış, ben çeyiz magazasındda çalışıyorum ve bu markanın temsilcileerii geliyo öyle tanıdım bennde ve çk ta satılıyr bende bu markayı düşündm
Umii Kelebek28 ben xiaomi mi robot vacum mop essential 2in 1 kullanıyorum haritalama ozelligi yok ama odabin her yerini süpürüyor cekis gucu cok iyi silme ozelligide var evim kucuk oldugu icin bana yetiyor ama eviniz büyükse haritalamali daha iyi olur sizin yazdiginz modeli hic duymadim
Yesimiss Kelebek28 xiaomi kullanıyorum, almak kendime yaptığım en büyük iyilik 2 günde bir çalıştırıyorum heryer tertemiz , şuan 20 günlük oğlum var çok rahat ettim, hamileyken de çok rahat ettim tabi 1 buçuk yıldır kullanıyorum