bsrkaplan Merhaba herkese oğlum üç aylık bugün sünnet oldu doktoru bu çocukta su fıtığı var baktır ameliyat gerekebilir dedi bilgisi olan var mı ne olur cevaplayın
1prens_annesi bsrkaplan benim oglumda da var su fıtığı 2 yaşa kadar kendiliginden geçme ihtimali varmış 2 yaşını bekledik geçmedi şubatta hem Sünnet hemde ameliyat olacak fıtığı alacaklar cankm geçmiş olsun
Balkupum2505 bsrkaplan oğlumdada vardi 1 yasina kadar sünnet yaptirmayin dedi doktoeumuz 1 yaşına gelince geçer gecmezsede sünnetle birlikte ufak bir operasyon olur demisti. Cok şükür gecti
Antimateist Canserkck üstte kalınca noluyor herkes yazıyor merak ediyorum. Bi özdlliği var mı sadece merak ettiğim için sordum bi çok postta görüyorum da😄
Moonlightttt Antimateist ☺️☺️ yorum sayısı çok olursa sayfada görülme ihtimali artıyor, yorum az olduğunda gerilere atıldığı için kimse görüp cevap veremiyor.benim açtığım kaç post cevapsız kimse göremeden kayboldu o yüzden
Canserkck Antimateist yazı yazdıkça sorduğu soru listenin üstüne cikiyo diğer kişilerin daha çok görmesini sagliyor
1prens_annesi bsrkaplan bizim su fıtığı inmemiş bir testis ve sünnet için 70 dk ameliyat süresi verdi dr sabah girip akşama çıkarsınız dedi kendim youtubede izledim ama çok zor bi ameliyat değil dr söylediğine göre