Kizimmmmm3434 Anneler nasıl verebilirim havuç patates haşlayıp çorbasını verdim çok sevdi acaba brokoli de içine koyup çorba şeklinde mi versem yani ilk brokoli nasıl verebilirim haşlayıp böyle tadımlık mı yoksa direk çorbanın içine koymadık mı
Altunayin_annesi Kizimmmmm3434 bence ilk az miktarda tek deneyin, brokoli gaz yapabilen bir besin. Bebeginizin alerji gaz sorunu olmazsa corbalarina katarsiniz
Alpbeybi Kizimmmmm3434 doktor brokoli için dünyadaki en az alerjik besinlerden biri dedi. Brokoli ve avokadoyu tadımsız vericem ben direk. Yeni başladım ek gıdaya blw yaptığım için direk haşlayıp vericem ama siz çorbasına koyabilirsiniz azdan başlayarak çoğaltabilirsiniz günden güne
BalliGunesimm Kizimmmmm3434 ben azcık soğan katıyorum sonra havuç patates brokoli bi kaşıkta pirinci kavurup suyu ekliyorum pişirdikten sonra blendırla çekiyorum çok kasmamak lazım benimde kızım çok seviyo böyle 😌
Kizimmmmm3434 Altunayin_annesi o zaman ezip veriyim bugün az bişey 3 gün bişey olmazsa çorbaya eklerim teşekkür ediyorum ❤️🔥
Ays0 Buharda haşlayın ver derim ben çorbaya ekleme. Hatta eline verip kendisinin yemesini de sağlayabilirsin veya ezip ver sadece onun tadını alsın
Alpbeybi Kizimmmmm3434 ben direk eline vericem ama çatalla edebilirsin, zeytinyağıyla. Patates, havuç, avokado püresi yapabilirsin 🤞🏻
BalliGunesimm Kizimmmmm3434 ah bebeğim valla benimki daha 6 aylık hoşuna gitmeyeni yemiyo bebekken ne yedirirsen yedir diyolar ama öyle olmuyomuş 😂