Biranne4q Arkadaşlar varmı olan 4.sezeryan cokmu riskli 2 hastane resmen kabul etmedi başından beri ozelde takip eden doktrmz bu sabah için yatış vermisken akşam arayip ben yapamam dedi
Belmir Biranne4q benim görümcem 5. Ci sezaryen oldu. Fakülte de yaptı doğumunu Prof. dr yaptırdı ve aralarında 2 yıldı.
Miniklerim123 Biranne4q 3. Sezeryanımı oldum doktoruma da sordum bundan sonra olursa sezeryan bir risk taşıyor mu diye artık 4-5 bile yapıyoruz dedi kendi alanında da gerçekten güvendiğim biri tabi herkes farklı olabilir
Asya_aslnyrk2920 Biranne4q riskli de sezaryenle 6 çocuğunu 3 yıl arayla doğurmuş yakınm var 7 ay önce ayrı olarak da ablamda 4.sezaryene girdi doktor riskli dedi ama Allah ima bin şükür oda bebegide sapasağlam çıktılar Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Skbn01 Biranne4q araları yakın değil aslında. Benim görümcem 4 tane doğurdu sezaryen böyle yarı yolda bırakması çok saçma
Biranne4q Aynen son dakikada bu sabah 8 de ac karna hastanede ol dedi tüm hazrlgmizi yptk akşam aradı riskli yapamam dedi tokat gıbı geldi
[silindi] aaa öyle saçmalık mı olur son anda bide şikayet edin hemen. acilen başka doktora gidin hemen
brnykt 3ten sonrası her doktor kabul etmiyor. Yeni bir şey değil bu. Bu yüzden sezaryen olmanın dezavanjı diyince millet linçliyor.