Elifinannesiburak Nasıl kullanıyorsunuz sürdükten sonra kıyafet giydiriyor musunuz yoksa geri siliyor musunuz
Sedakcby Elifinannesiburak o tür şeyleri doktorlar onermiyo canım bebek yağı losyon falan hassas cildine hiç bişey sürme bence. Ben hiç kullanmadım sağlıklı gelmiyor
Denizfdn Elifinannesiburak duş aldiriyorum çok az sürüyorum masaj yapıp üstünü giydiriyorum kendi kendine uyuyor
Kurtlarkuslaralemi Elifinannesiburak yağ bu sonuçta tabiki zamanı gelinc banyo ettirmezsen bitlenir. Yani her banyo sonrası sürerdim ben 2 Gun de bir banyo ettirirdin ama başına sürmezdim yani başına sürersem banyodan önce sürerdim konak için. Vücuduna birşey olmaz.
Dorukcummmm Sedakcby Önerilen durumlar var temiz içerikli olduğu sürece kullanılabilir, hele ki atopik dermatit için losyon özellikle önerilir.
Elifinannesiburak Sedakcby kontrole gittiğimde doktor cildi kuru dedi nemlendir dedi neyle dedim zeytinyağı dedi bebek yağı olurmu diye sordum olur dedi oyuzden
Sedakcby Zaten yumuşacık tenleri var hiç bişeye ihtiyaçları yokki 🥰 ama cildi kuru falansa mustela nemlendirici kremini kullanabilirsin tabiki
Sedakcby Dorukcummmm 9 aydır atopik dermatit le uğraşıyoruz 🙂 bebek yağı tarzı şeyler doğal olmayan seyler yani daha çok tetikliyor. Dermatolojik testten geçmiş ürünler tabiki de önerilir
Sedakcby Elifinannesiburak az bişey zeytinyağı kullansan daha sağlıklı olur çok yoğun sürme onuda mesela asit değeri yüksek oluyo.
Dorukcummmm Sedakcby zaten içerisinde petrol türevi vs varsa koşarak uzaklaşmak lazım 😃 mustela losyon ve arada çok gazı olunca da masaj yaparken yağını kullanıyorum. Atopik dermatite iyi geldi bizde çok şükür. Stelatopia serisi olanı ama
Sedakcby Dorukcummmm stelatopia bizimde kurtaricimiz oldu bide bepantol sensiderm çok iyi geldi. Berbatti bebeğimin vücudu