2cocuk_1anne_ bisenakillisinzaten Yeşi fasülye Pilav Salata Eşim çarşıdan yemek almaz sa tabş Benim de aklıma gekeşd kurtarıldı olarak bunu düşündüm
Balkizlarim bisenakillisinzaten taze fasulye makarna mercimek çorbası tatlı olarak ta bisküvili muhallebi çikolata soslu pasta ✅🌸
Nik_mik_yok bisenakillisinzaten Ezogelin çorbası ,güveçte püreli köfte ,makarna ,salata ,ayran Tatlı olarak magnolia düşünüyorum vakit kalırsa.
Denizfdn bisenakillisinzaten yogurtlu makarna kendime eşimde sevmediği için onada pilav üstü kavurma salata
Nik_mik_yok Merve bende diyetteymis gibi yapıyorum ama olmuyor🤣🤣🤣 ekmeği azalttım okadar 🤭 gerisi tam gaz devam
ogr_anne93 bisenakillisinzaten Fırına kıymalı patates üzerine domates biber sarımsak filan döşedim. Yanına garnitürlü pirinç pilavı Yayla çorbası Salata Kek
Sadekahvem bisenakillisinzaten parça parça yemeklerim var Ezogelin çorba Yeşil fasulye Makarna Turşu çıkarırım yanına Çayın yanına börek yapicam yarın kahvaltıyada hazır olur
BalkizimBaloglum2 Dünden Az az orman kebabı,mısırlı pirinç pilavım bide yogurtlu pazı salatam var yanina mercimek çorbası yapmayi düşünüyorum