Senemmm11 Birkucakmutluluk çok güzel simdi pişman oldum bende keşke eğitici set falan baksaydım miniponun setleri vardı favorilemistim cok istiyordum 😔
Birkucakmutluluk Senemmm11 kargoya çıkmamış varsa iptal edebilirsiniz. Bugun geldi set oğlum ilgileniyor şuan için. Her yaşa göre var her sene almayı düşünüyorum
Senemmm11 Deletedmom0099 anacım doldurmussun sen sepetini 😂😂 en verimli alışveriş seninki olmuş bence 😂
Senemmm11 gezgin_anne iade kodu oluşturunca orda yazıyor hangi kargoya vermen gerektiği. Hangi kargo ile çalışıyorsa o kargo seçeneği yazıyor orda
Senemmm11 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi güle güle oynasin minnos. Islak mendiller iyi olmuş 6-7 ay ıslak mendil almazsınız 😂
Mommy_Tugsa Deletedmom0099 aldiğiniz ürünler hep farkli yerlerden sanırım dimi? Tek kuponu tek bi magazadan alamiyo muyuz bölünebiliyo muu 🙄
Deletedmom0099 Mommy_Tugsa istediğiniz yerden alabilirsiniz ayrı mağazadan da tek mağazadan da fark etmiyor 50-50 iki kupon varsa mesela onları birleştiremiyorsunuz ama
Senemmm11 Deletedmom0099 tanimlanmiyo ki geçen sene 25 tllik bi kuponum vardı kullanmıştım sonra daha uygun buldum onu aliyim siparişimi iptal ettim aynı saat içerisinde. Sonra kuponum gelmedi geri. Trendyoldan yazdım hemen tekrardan tanımlanmaz dedi