Bahar00 Selam hanımlar evde paketleme işi yapıp kendine ek gelir kazancı yapan var mı netten bakıyorum ama guvenemedim sizlerin yaptığı ve güvenilir olan site var mı.
Serserilikiz Bahar00 bizim mahallede 2is var biri pantolon temizleme işi biride somon geçirme işi fakat kocaeli gebze cayirovada
Azatsmommy Bahar00 Bende burda bekliyim istanbuldayim evde paketleme işi bilen varsa yazabilir mi internette evet dediginiz gibi çok var ama kapora istiyorlar hep guvenemiyorum
Sherlock1180 Bahar00 sakin bulaşma ek gelir olsun istedim. Hesabımi çaldılar. Birdaha bir arkadaştan da kimlik seri no. İstemişler
Gzdzeynep Bahar00 ben liseye giderken bir modaevine evde boncuk işi yapardık annemle. öyle bişey yapabilirsiniz. elbiselere gelinliklere boncuk işleniyor iş tesliminde ödeme alınıyor. bulunduğunuz yerdeki modaevlerine bir sorun
leylasnsy Serserilikiz tüh 7 ay önce gebzedeydim 2 yıl oturdum böyle bişi bulamadım. Şimdide silivrideyim burda var mı bilmiyorum🙄
Bahar00 Sherlock1180 hadi ya bende bu durumdan çekiniyorum. Bi iş olsun istedim malum şimdiki zamanda geçinmek çok zor oldu Bi gelir olsun dedim de sanırım olmayacak oda.