Dilek5534 Sevgili anneler Bebeğiniz kaç aylıkken dişleri çıkmaya başladı. Şuan biz 4. Aya giriyoruz ve altta iki tane patlayacak ucu gözüken dişler gördük ve şok oldummmm.🤣🤣 Sizce erken mi ? Elini ağzından çıkarmıyor 🤣Yorumlarınızı bekliyorum
eymeninannesiiiiiii Dilek5534 Benin oğlum da 5 gün sonra 3 aylık olacak sürekli tükürük çıkarıyor eli ağzından çıkmıyor parmağını emiyor bizde mi diş çıkartacağız acaba çok çok erken ama 🙁🙁
Ecemmclk5353 Dilek5534 ilk diş 11 aylıkken çıktı suan pespese geliyor valla aralıksız 😊 normal canım her bebek bir değil
Goncaaaaa Dilek5534 benim oglumunda 4.ay 14.gunde alt disin biri cikti 2.si 15 gun sonra ciktı cevredekilere biz huysuzluk vs. Olunca disten diyorduk dalga geciyorlardi bu ayda dis cikmaz size oyle geliyor diye ama cikti herkes şok😂
2prenses1anne Dilek5534 sormayın öyle zor olduki ağlamalar mızmızlanmalar huysuzluk emmek istememe yemek istememe sürekli elleri ağzında sürekli parmak emme yerleri bile ısırmaya çalıştığı oldu😵
Dilek5534 Ecemmclk5353 evet doğru canım valla diş kaşıyıci veriyorum atıyor yere direk ellerini ağzına sokuyor🤣🤣
eymeninannesiiiiiii Dilek5534 ay çok üzülürüm ya 🥺zaten zayıf oğlum diş çıkartmak da baya yıpratır 🥺❤️❤️❤️
Liya61- 10 aylıkken cıkardı 2 dişi birden patladı ve inanılmaz huzursuz du süreklı mıymıydı yani doktorumuz diş jelı onerdi birz rahtlatıyor
Dilek5534 eymeninannesiiiiiii üzülme annesi benim kizim prematüre doğdu :) 1950 gram dogdu suan 5 kilo :) korkma😘❤
eymeninannesiiiiiii Dilek5534 benim oğlum da 5 kiloya yakın ❤️Maşallah maşallah 🧿 nazar değmesin inşallah
Dilek5534 Mhnds bizimkinde de vardi ama banyo yaptırinca hemen burun aspiratörunu kullanıyorum tıkanıklığı geçiyor