Namehmet Arkadaşlar bebegim 4 ay 15 günlük 2 ayda 600 gr almış sadece ne yapmam gerekir 😕Doktoramı götürmeliyim
NaimeYilmaz Namehmet Bunu zaten doktor söylemedi mi size? Bir uzman görüşü almalısınız tabi. Sınırın altında almış. Ama sağlığı yerındedir boy kilo orantısı normaldir sorun olmayabilir. En iyi doktor yorumlar sanırım.
KaSeAy Namehmet Bnmki de 2 ayda 400 gr aldı doktordan geldk bugün herhangi bir saglık sorunu yokk yoğurdu sık ver dedi. Mama önermiyorz tabi ama kilosu az oldugu için mamaya badlayabilrsn dedi
elfhuma19 Namehmet Diğer aylarda kilo alımı nasıl peki benim kızımda 4 ay 10 günlük doktor artık hareketli kilo alımı çok olmaz dedi
Deletedmom0028 Namehmet bizde 3. Ayda sınırda kilo aldik o kadar emmesine ragmen ve 3 aydan sonra kilo alimi azalir diye biliyorum
NaimeYilmaz Namehmet Boyu gelişimi iyiyse kiloyu çok sorun etmez doktorlar. Ama siz yinede uzman görüşü alın derim
Namehmet KaSeAy ben de sadece mama kullanıyorum ama alamamış 🤦🏼♀️ Ek gıdaya başlasam sorun olurmu acaba sizin bebeğiniz kaç aylık
KaSeAy Namehmet Benmki haftayya 6 olucak. 5. ayda tadımlara basladık. Sadece mama alanlar 4 de tadımlara başlayabiliyor. Ama yine de doktora sorup öyle baslayın
elfhuma19 Namehmet Benmde öyleydi bu ay 650 gr almış ama doktor diğer aylar daha az alır merak etme dedi