Nesse Yaşayanlar nasıl atlattılar süreci neler yaşadınız 7 ay 18 günlük olduk 4. Ay uyku gerilemesi Tokat gibi çarptığı içim bundan da korkmaya başladım 😅
HaLe31 Nesse 4. Ay kadar kötü değil size öyle söyleyeyim, biz biraz diş biraz hastalık durumuyla da yaşadık başlarını şimdi toparladı uykusunu uyuyor baya baya, biraz uyuturken zorluyor ama o bile 4. Ay kadar değil
Elifxx12 Nesse 4.ay kadar zor ben böyle birşey görmedim 1 aydır pertim çıktı öldüm öldüm uykusuzlultan 😢🥺
Nesse HaLe31 ya tam olarak ne zaman başladınız. 7 ay 18 günlüğüz. Uykulara direnme başladı hem de çok gazla. Dişi mi çıkacak hasta mı oluyor yoksa 8. Ay uyku gerilemesinde mi anlayamadım bi türlü
HaLe31 Nesse 8. Ay tam başlarında başladı 7. Ayda da uyumuyordu bizimki sebebi dişmiş 7. Ay içinde 2 diş çıkardı çünkü
Nesse bernakoc ne zaman başladı uyumayalar yani be kadar sürdü. Ben dişten mi 3 uykudan 2 ye düşüyo yeni ondan mı gerilemeden mi anlamadım
Burcumtlg Tam 8 aylık olduk bugün. Uykuya direnme desen var, deli gibi dağınık yatma desen var , uyurken emeklemek istemesi var 😂 gece memeye yapışık uyuma desen var her şey var 😂 bi anne de uyku yok 😴😴😣
Nesse Burcumtlg Allah yardımcımız olsun bizimki emeklemeye daha önce başladı beşiğin etrafında tutup yürüyor 7. Ay 18 gün o zamanlar böyle direnme olmadı sadece hevesli olduğu için saatlerce beşik etrafında dönüp öyle uyuyordu ama bu sefer ağlama mızıldanma gece yarısı ağlayarak uyanma falan başladı. Acaba etkisini öi şimdi gösteriyor yoksa diş mi
josefsmom 8 ay 11 günlük uykuya direnme+geç yatma+uyuduktan kısa süre sonra uyanma+memeye yapışma+memede uyumam isteme+kısa uyuma+ayrılık anksiyetesi+ek gıda reddi+gece sürekli uyanma+kabızlık… var oğlu var her problemi yaşıyorum üstüne bir de nezle şu an evde kriz var eşimle ayaktayız yarın işe gidecek erkenden napıcaz bilmiyorum
josefsmom Nesse allah yardımcımız olsun bir an önce düzelir inşallah bu durum bittim tükendim daha artık