emirinannesii 4 ay 10 günlük bebeğimin 3-4 gündür hırıltısı var. serum fizyolojik le dün temizledim cok bisey çıkmadı ama bogazında balgam varmışcasına ses geliyo ne yapabilirim
2guzelinannesi emirinannesii götur caninbende ilk burnudur acyim bisey olmaz dedim sonradan oksurge cevirdi sonra bronsite bas ucuna sigan kesip koy dus aldir acilir burnu
Baran61 emirinannesii Imkanin varsa öncelikle bir doktora götür daha yeni yaşadık bizde aynısını hırıltı vardı ama doktor bronşlar tıkanmış dedi hava tedavisi uyguladık şuan daha iyi
Moonlightttt emirinannesii merhaba bebeğimde 1bucuk Aydir falan var a genel sağlığı iyi maşallah.hatta dün doktora gittik söyledim onemsemedi çünkü kombiler açık, hava soğuk diye güzel havalandirmiyoruz o yüzden oluyor sanırım
emirinannesii 2guzelinannesi evin ısısından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ya dışarı cok çıkmıyoruz soguk almıyor yani. acaba buhar makinesimi almak lazım
mummy emirinannesii ben de evin ısısından olabilir diye düşünüyorum çünkü bizim de evimiz çok sıcak ve hiç evden çıkmıyoruz bebeğim sadece sabahları öksürüyor.muhtemelen boğazları kuruyor buhar makinesi ise yarayabilir
Deletedmom_101 Ben hergün bebişi alıp yan odaya geçiyorum yarım saat yatak odasını havalandırıyorum bide buhar makinası çalıştırıyorum geceleri