Feyyyzza Kızlar bisey sorucam simdi ben satıs yapıcam kadın satın almış görünüyor ödemeyi yapmış. Kargoya vericem bugun. Ama benim kart bilgilerimi falan almadı dolap uygulaması. Kargoya verip kadının eline ulastiktan sonra nası olcak bu para mevzusu
NinovaLemi Feyyyzza ürünü teslim aldıktan sonra onaylıyor. İade vs yapmazsa para dolap cüzdanına düşüyor. İster orada bırak alışveriş yap istersen banka hesabına aktar
kaansmom Feyyyzza ürünü teslim alınca ücret dolap cüzdanına yatar banka hesabına aktarmak istersen hesaplarım bölümünden ıbanını ekleyip oraya aktarabilirsin
Wanderlust Feyyyzza para zaten orda sistemin cuzdanina kaydediyor eger ki isterseniz uygulamada kalir siz de ordan alim yaparsiniz ama hesabima yatsin derseniz odeme cuzdana aktarilinca hesap bilginizi girip hesabima aktar butonuna basabilirsiniz 2-3 gun icinde hesaba gecer hatta gun icinde de gecebilir
Annesivebebesi Feyyyzza Hesap kartınızı kaydetmeniz lazımdı aslında eğer kaydetmezseniz dolap hesabınıza yatar para direk orda kullanabilirsiniz parayı.Ama kartınıza yatsın istiyorsanız satış onaylandıktan sonra hesaba aktar kısmı var onu seçince kartınıza yatar.Tabi öncelikle kartınızı kaydetmeniz lazım.
Feyyyzza Annesivebebesi Wanderlust kaansmom NinovaLemi prki mesrla 80liraya aldıgım ürüne 50 tl giriyorum kazancınız 43,5 diyor. Yani hesabıma yatacak olan mı o? Neden öyle diyor
Wanderlust Feyyyzza evet uygulama da kesinti yapiyor kendisine orda hesaba yaticak net parayi gosteriyor satisa koydugunuzdan dusuk oluyor ayrica paket buyukse kargoda extra daha kesinti oluyor ona da dikkat edin fiyatlama yaparken