dlrkrn cok cektim ayni dertten her gün gece olunca bi stres basardı beni. 1 2 dedimi uyanir uyumaz sabaha kadar oyun oynardı 5 6 gbi zar zor uyuturdum 7 de tekrar güne baslardi. Artik sallamaktan bacaklarimda derman kalmadı uyurgezer gibi bisey olmustum. Doktorumuzada danisarak bay bay night damla kullanmaya basladim hic bir faydasi olmadı sadece verdikten yarim saat snra cok uykusu gelip hemen uyurdu geri uyanirdi yine saati gelince. Internetten arastirdim hep takip te ettim bebegimi. Sallanarak uyudugu icin kendi uyandiginda desteksz uykuya dalamiyordu ve uyanmasına sebeb oluyordu. Surekli sallansin istiyordu sallanmayi birakinca 1 saat snra geri uyaniyordu. Bunun tek çözümü uyku egitimi. 1 gece saat 1 den 5 e kadar bacaklarimda salladim sabahı dedim ki ben seni birdaha asla sallamıcam canıma tak dedi. O gün karar verdim uyku egitimi vermeye daha öncede cok denedim aglayinca kiyamayip biraktim. Şuan cok yeni 3. Günümüzdeyiz ilk gün aglayarak 1 bucuk saatte uyluya dalan bebegim bugün ilk uykusuna 10 dk da daldı. Ve 2 gecedir sabaha kadar o da bende uyuyoruz sabaha mutlu uyaniyoruz. Sabir gerektiren bi surec ama sonu mutlu uyku egitiminin