Rikaa Ysm2019 yazin stoklamistim 96li baby turco x8 tane, prima da stoklamistim 500 tane. Ama suan azaldi hepsi. Stoklamadan alicam napalim bundan sonra kismet😃
HeyMoms Ysm2019 Çok İyi hem de.okadar artmış ki fiyatlar.ben trendyoldan molfix 5 numara bezi 120 adet içinde 144 tl ye almıştım şimdi 223 tl olmuş😢😢şaka gibi fiyatlar
sarmaliklahana Lulemom Yok canım ya cırtlı gece kullanıyorum ben sadece rahat etsin diye 🤭 stok yapmıştım küçük gelmeye başladı ondan satıyorum
Serserilikiz Dimitrina_kovaceva farklı bezleri alıp kullanihirsunuz ama pişik yapmiyormu hep farkli markalar
Dimitrina_kovaceva Serserilikiz hepsi molfix saydıklarımın. sadece 1 paket bio natural farklı. ve zaten bazen geceleri bio natural külot bez bağladığım icin sıkıntı olmuyor ikisine de alışkın ☺️
Serserilikiz Dimitrina_kovaceva bide baya uyguna almışsınız bundan sonra bende migrostan bakacam Normalde mopastan alırdık ama indirimleri nadiren olur
Dimitrina_kovaceva Serserilikiz Migros sanal marketten alıyorum bu kampanyalı olanları ama gidip alınca indirim var mı bilmiyorum canım ☺️