Buglemecrinim Merhaba hanımlar ben 30 temmuzda doğum yaptım normal doğum benim sorum şu vajina nezaman küçülür acaba baya büyük ve icerisi gözüküyor ve yeşil akıntı kötü koku var acaba kötü bişey mi hastaneye de gidemedim ilaçlarımida kullanamadim kızım iki gün sarilikdan yattı hastanede çünkü ondan sonra hep den kaldı kimsede bana bişey söylemedi antibiyotik kullanmadim çünkü doktor kullanma dedi kızımın sarılık tedavi olduğu için patikonda doğum yaptığın hastane vermedi receteye de yazmamış öyle kaldı anlayacağınız napmaliyim lütfen yardım edin😔😔
Minikimm Buglemecrinim keşke bı eczaneden batikon alıp kendiniz pansuman yapsaydiniz sizin için daha kolay olurdu. Yeşil ve kötü kokulu akıntı iyi değil diye biliyorum bence hemen bı sağlık kuruluşuna gidip kontrol ettirin.
Onedroplove Buglemecrinim enfeksiyon ve mantar olabilir o zaman mecbur antibiyotik ve merhem verir kendizi çok ihmal etmişsiniz geçmiş olsun
Seqnem Buglemecrinim ben de aynı gün doğum yaptım sezaryen. Doktorum dikişler için akıntı ve kötü koku olursa hastaneye geliyorsun demişti. Lütfen gidin.
Buglemecrinim Mom09 uzakta baya çocukla olmuyor o yüzden yakın olan hastaneye gitmek zorundayım yarın sağlık ocağına gidicem bakalım ordan bisekilde tavsiye almam lazım korkmaya başladım
Buglemecrinim Çok şükür gittim doğum doktoruma hiç bir sıkıntı yok dedi gayet hijyenik bakmışsın dedi anlattım da korkmuştu mantar falan yokmuş fitil verdi bide simir testi yaptı sağolsun 🤗😊 ilgileriniz için teşekkür ederim sağolun arkadaşlar 😚