Gul-42 [silindi] ahmet haşhaş ilköğretım okulu sıraç aydın taşbaş iöo mehmet akif ersoy anadolu lisesi kafkas üniversitesi memleket konya😀1999 da baslayan seruven 2016 da bıttı😀liseyı 4 yıl okuyanlardanım
Ayazinannesi3001 Motherofaboy Çekmekoydeki mi 😊Ben orda oturuyodum tokiyi bilirsiniz belki Alemdağ emlak konutları 😍
Asya1810 [silindi] Kaymakam özgür azer kurak ilkokulu Bornova Anadolu Lisesi Dokuz eylül üniversitesi önlisans Anadolu üniversitesi lisans İzmir demokrasi üniversitesi yüksek lisans Boğaziçi üniversitesi yüksek lisans İstanbul üniversitesi doktora devam son 1.5 yıl
Ulku_06 Asya1810 Boğaziçi üniversitesi yüksek lisans Boğaziçi Üni. Öğrenci yurdunda 1ay kaldım. Staj için gitmiştim. Üniversite mükemmel gerçekten. Süper bi 1ay geçirmiştim orda. 😇😇😇
Pentate [silindi] Mustafa pars ilköğretim okulu sefaköy lisesi eşref Bitlis lisesi Kocaeli üniversitesi lisans anadolu üniversitesi ön lisans
Vfa34 Pentate aa bende sefakoydeyim ama Kemalpaşa da okudum ben annemler teyzemler kuzenim fln hep mustafa parsta okumus 😄
daisymomm [silindi] 1-8 Atatürk ilköğretim okulu Aliağa/İzmir 9-12 Aliağa Lisesi Üniversite Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesi
sokomel öncelikle 90’lıyım. :D ilkokul -> ülkü akın ilköğretim okulu, 8. -> sınıf etimesgut ilköğretim okulu. lise-> etimesgut lisesi, üniversite -> ankara üniversitesi. var mıdır bir hemşo😂
ceyhunun_annesi [silindi] Ilkokul 8 sınıfa kadar ahiler ilkokulu ankara aydınlıkevler Lise aydınlıkevler ticaret meslek lisesi ankara Full ankara 😂😂