MucizemiinAnnesiii Kızlar bugün 4.ay aşısı olduk şimdi vücudu kafası filan çok sıcak yavrumun , ateş ölçer ile baktım 37.5 ama güvenemedim bozuk olabilir diye sizce ne yapayım acil cevap bekliyorum
333 MucizemiinAnnesiii soğuk kolonya İLE sil biraz canm. Biz bugün 2. Ay aşısı olduk ebe ateş olursa hemen calpol verme dedi soğuk kolonya İLE biraz sil demişti. Bende bekliyorum bu saat oldu ateş çıkmadı. Ya da biraz calpol verin
Akayaycan MucizemiinAnnesiii merak etme 37.5 çok değil bebeğin üstünü çıkart koltuk altı ve anlına soğuk suyla bez sık koy geçmezse yarım ölçek calpol ver canım
MucizemiinAnnesiii 3MelekAnnesi3 elleri sıcak ayaklarının altı biraz soğuk gibi ama vücudu çok sıcak var mıdır
MucizemiinAnnesiii 333 Oglen 1 gibi vermiştim biraz önce yine verdim her ihtimale karşı iyi gelir mi acaba 😔
3MelekAnnesi3 MucizemiinAnnesiii 4.ay asısı genelde ates yapmaz ama bence ates ölçerin dogru için rahat etmezse korkma ılık duş aldır rahatlar
333 MucizemiinAnnesiii iyi gelmesi lazım bebekler için bu şurup inşallah iyi gelir ya çok sarmayın bebeği
MucizemiinAnnesiii 333 İnşallah 🤲🏻 normalde battaniye onun üstüne küçük yorgan örtüyodum şimdi sadece yorgan örttüm