Merhaba anneler inanın artık çok usandım yoruldum sezeryan doğum yaptım ve 5bucuk aylık oğlum var doğdugu günden itibaren gaz sorunumuz vardı en son süt alerjisi denildi bununla beraber yumurta kuruyemiş et tavuk sucuk bütün hayvansal gıdalar domates gaz yapan bütün yiyeceklerden uzak durdum yaklaşık 1.5 aydır diyet yapıyorum aldığım yediğim herşeyin içine bakıyorum süt yumurta vb şeyler var mı diye sadece kakasinda ki mukus geçti ama gaz aynı gaz her emzirmeden sonra çıkarıyorum gazını normalde de ara sıra alttan çıkarıyor gazını ama şu 3 haftadır geceler zehir oluyor her 10 dkka bir uyanıyor ayaklarını bir birine surtup ağlıyor sadece memede sakinlesiyor ama onda da çok süt emdiği için bu sefer daha çok hazımsızlık çekiyor gündüz herşey çok güzel sadece dis çıkarma döneminde olduğu için biraz huzursuzlugu ve salsayi var ona da zaten masajla dis kasiyiciyla falan rahatlatiyorum ama uyuyacahi zaman ayaklarini bir birine sürtup ağlıyor uykuya dalamiyorrr. ya benim sorum aslında şu acaba bizimki gaz mi yoksa allerji mi yani gaz sorunu bu kadar uzun sürer mi 5 buçuk aylık olduk geçmemesi normal mi allerji için diyet de yapmama rağmen böyle oluyor valla kafayı yemek üzereyim..😔😥😥