Nur_mte 19 Günlük Bebeğim Var son 3 gündür Sabah 5ten sonra uyutamıyorum en fazla 10 dk uyuyo uyanıyor Akşam 8 9 a kadar direniyor sürekli memeye yapışık, gazını alıyorum karnı da tok tuvalet çıkısı da iyi 😐 napmam gerek hiç bilmiyorum Sütümde var aç kalıyo desem ağzından akıyo sızıyor 🙄
Cancancan Nur_mte benimde öyle 34 günlük olduk hala aynı uyumuyor uyusa 10 dk sürekli memede kalmak istiyor bende tüm işlerimi bırakıp emziriyorum sürekli gündüzleri ama gece çok zor 🙁 inşallah geçecek bu günler de keyfini çıkarmaya çalışalım
FerideBeren Nur_mte geçici bir durum benim kızım 2 aylık öyle zamanları yaşadık şimdi iyi şükür düzeni oluşuyor sanki, Rezene verebilirsin 1 çay kaşığı kendinde iç sütten alsın sakinleştirir uyumasına yardımcı olur bence kundağı hep yapabilirsin daha rahat uyur bizde çok sıcak ti ben yapamamıştım
Seqnem Nur_mte sadece karnını doyurmak için meme istemez bebek. Duygusal açlığını gidermek için, kalp atışını duyabilmek, kokunuzu almak için de meme ister. Sancısı olduğunda, acısı olduğunda da meme ister.
Nur_mte Cancancan Yorucu geçiyo baya ev işi hak getire bütün gün koyun koyunayız memede uyuyo sonra kalkıyor hemen şimdi kundakladım 1.5 saattir uyuyo 😁
Cancancan Nur_mte bizim çocuk hiperaktif mi olacak ne 😭 kundaklıyorum ağzını kaşlarını oynatıyor sürekli hareket halinde
Nur_mte FerideBeren İnşaAllah çabuk oturur düzene, yavrum uykusuz uykusuz iyi bile direniyor 😊 Kundak iyi oldu gerçekten uyuyo en azından sıçrayarak uyanmıyor
Nur_mte Seqnem bütün gün gögsümde bazen bilerek üstüme yatırıp uzanıyorum sürekli seviyorum da zaten eşim bozuluyor hatta 🙈 bugün daha iyi uykunuz Elhamdülillah