hzl_dml Kızlar lise arkadaşım yeni evlendi bana misafirliğe gelecek perşembe günü sizce ne yapayım gündüz gezmesine gelicek
3MelekAnnesi3 hzl_dml cay yanı yapabilirsin kek pogaca kısır kurabiye yaprak sarma makarna salatası patates salatası içinden kendin sevip 2 3 cesit olabilir veya hazır börek var A101 de onlar cok güzel alabilirsin sonra da kahve yanı sekerleme verirsin
Minikumudum hzl_dml sürekli görüşmediğin biri ise bence güzel bir hazırlık yap. Şehriyeli tavuk salatası, kuru dolma, saray sarması, havuç topları, poğaça 👌🏼
Bademlilokumm hzl_dml benimde yarın misafirim var ıslak kek, elmalı kurabiye, tarator ve kısır yapacam belki fikir olur size de. Herşeyi yaptım bi kısır kaldı gelmelerine yakın yaparım
hzl_dml 3MelekAnnesi3 bende a 101den börek alırım dedim kısır yaparım birde yanına ne yakışır ki bunların
hzl_dml 3MelekAnnesi3 ben tuzlu kurabiye yapmak istiyorum ama sirkem yok sirkesiz bir tarif varmi bildigniz yoksa sirke yerine ne girer
hzl_dml 3MelekAnnesi3 onu da yapicamben tuzlu kurabiye yapmak istiyorum ama sirkem yok sirkesiz bir tarif varmi bildigniz yoksa sirke yerine ne girer
hzl_dml ZMK ben tuzlu kurabiye yapmak istiyorum ama sirkem yok sirkesiz bir tarif varmi bildigniz yoksa sirke yerine ne girer
rosesbabys Misafir gelmisti banada tatli olarak profiterol yaptim. Dolmayi kayinvalidem yapti geri kalan hepsi hand me 😍
Tugcedemir hzl_dml https://www.nefisyemektarifleri.com/u/tugce_turker3/ Nefis yemek tarifleri sayfama bakmanı tavsiye ederim çok güzel ve pratik tarifler var özellikle sütlü irmik tatlısı ni tavsiye ederim hem aşırı pratik hem çok çok lezzetli 👌
Honey_mom Aycalparslann01 TAM ÖLÇÜLÜ TİRAMİSU TARİFİ ✅ NE KADAR LEZZETLİ OLDUĞUNA YAPINCA HAK VERECEKSİNİZ😍 Böyle yazıyor başlığında canım. Sevde nur kaya ismi paylaşanın 🥰