ellerimtombik1 2 aylık bebeğim sabahtandır ıkınma ile 3 kere kaka yaptı ama hala var ve yapamıyor ağlıyor çook tutkusu var emiyor gözlerini kapatınca sancı geliyor me yapacağımı şaştım yarım ç.kaşığı zeytinyağı verdim ama hala çıkaramadı uyuyamıyor
ellerimtombik1 Mom544154 yok eminim kaka yapmaya çalışıyor çünkü sabahtan beri aynı biraz çıkarabildi
SedaYldrm Mamasına katarakda verin ve kulak çubuğuyla popo deliğine çok k girmiycek şekilde masaj yapın. Yediklerinizdende kaynaklanabilir. Kızım 10 gün tuvaletine çıkamazdı yazdıklarım doktor tavsiyesi 😊
Mom544154 SedaYldrm dr makatını kulak çöpüyle uyarın dedimi cidden? O kadar dr gezdik hiç duymadım böyle bi şey yapılması iyi değil diye duymuştum
SedaYldrm Mom544154 burda küçük bebeklerimiz için çözüm arıyoruz ve hiç birinin kötülüğünü istemeyiz kızım 10 gün yapmadı ta ki lağma verilene kadar ve bebeklerde lağma 4 ay aralıkla verilir. Kızım lağmadan sonra 1hafta çok güzel yaptı sonra tekrar başa sardık lağma verilmeyeceği için zeytin yağını sade mamasına katarak karnına ve poposuna masaj yaparak devam ettik ve çok güzel sonuçlar aldık
AysenurGurbuz SedaYldrm merhaba benim kızımda 32 günlük mama vermeye başladım 1 haftadır ama oda kabızlık yaptı siz kaç gün tuvaletini yapmayınca doktora gittiniz acaba
SedaYldrm AysenurGurbuz biz 10 gün bekledik yapar diye ama yapmadı çok zorluyodu morarmaya kadar gelmişti artık eğer mama ölçüsünü çok kullanıyosanız oda etkiler
AysenurGurbuz SedaYldrm çok teşekkür ederim cevabiniz için biz hipp kullanıyoruz mamayı kullanım talimatına göre veriyorum ben siz günde kaç kere veriyordunuz mamayı benim kızım benide emiyor ama malesef ki sütüm yetmiyor ona 😔
SedaYldrm AysenurGurbuz biz ilk önce bebelac gold kullandık ilk önce emziririm doymazsa mama veririm ve ölçekleri gereğinden az doldururum. Şuan evolvia kullanıyorum bebelaca göre çok çok iyi kabızlık sorununu ortadan kaldırdık. Biz 6 aylığız şuan ek gıdaya başladığımız için günde 2 3 ölçek veriyorum. Pirinç unu bikere verdim 10 gündür kabızlığı başladı günde 1defa ve çok kuru bi şeklide yapıyo 🤷♀️
SedaYldrm AysenurGurbuz sütüm yetmiyo diye düşünmeyin o emdikçe sütünüz artar ve göğsünüz dolar. Önceliğiniz herzaman emzirmek olsun doymadığını düşündüğünüz zaman mama takviyesinde bulunun. 6 aylık kızım hala emziriyorum