gulay_candemir Merhaba arkadaşlar bebeğim doğduğunda beri burun tıkanıklığı yaşıyor Şu an 33 aylık halen devam ediyor Özellikle kış aylarında oluyor Odasında peteğin üzerinde su bırakıyorum Ama yinede tıkalı Aynı durumu yaşayan varmı acaba Nasıl bir çözüm buldunuz
Eliztosss gulay_candemir GamzeYasir izotonik su ile burnunu yıkayın ve yüksek yastıkta yatırın bu saatte yapacaksanız eğer elinizde izotonik yoksa 1 yemek kaşığı kaya tuzu yoksa nprmal tuzu 5 su bardağında eriyene kadar 10 dk kaynatın balkona bir kısmını koyun hemen soğur şırınga ile videodaki gibi yıkayın balgamlar akacak genizi açılacak ve rahat nefes alıcak. Gece yüksek yastıkta yatırın geçmiş olsun
GamzeYasir gulay_candemir nemsizlikten büyük ihtimal ama benim ve eşiminde boğazları kuruyor her sabah
Gltn gulay_candemir oluyor serum suyuyla temizliyorum soğana karanfil batırıp başucuna koyuyırum cold mix önerdiler aldım ama bişey fayda etmiyor bide tıkalı olunca öksürük te yapıyor gece uykusu hiç yok
gulay_candemir Eliztosss Doktorumuz yazdı 15 gün önce serum fizyolojik dediğiniz gibi yapmamı tavsiye etti Ama bebeğim kesinlikle yaptırmıyor Kıyameti koparıyor
Eliztosss gulay_candemir babasından yardım isteyin bende çok zor yapıyorum çünkü benimde kızım yaptırmıyor kafasını sabit tutmaya çalışın bizimkidenkıyameti kopartıyor ama napayım rahat nefes alması için herşey🤦🏻♀️
GamzeYasir gulay_candemir bende yapıyorum bizimde Petek’te su var hemde 2 tane ama fayda etmediğini düşünüyorum malum yeni nesil evler hepsinde aynı sorun var sanırım, şimd birde oda nemlendiricisini deneyeceğim
Sznmre gulay_candemir peteğin üzerindeki su sıcak buhar yapıyor gerekli olan soğuk buharmış bi havluyu ısla petekten uzak bi yere koy dedi doktorum deneyebilirsiniz 💞
Saziyersin GamzeYasir almak isterseniz benim var satıyorum iki defa kullandik esim birde oda lambalı olan nemlendirici cihazı aldığı için onu kullanoyoruz isterseniz bakabilirsiniz kutu yok ama garantisi hala mevcut
GamzeYasir gulay_candemir sizi tekrar nasıl bulabilirim bilmiyorum ama eğer bildirimlerimde kalırsa yazarım
Tubis5712 gulay_candemir buhar makinası uyurken kullanabilirsin oda nemli oluyor evi sürekli havalandırma gerekiyo bizde serumfizyolojik etkili olmadı sterimar turuncu balıklı olan baya iş görüyor deneyebilirsin
gulay_candemir Tubis5712 burun spreyi açıyor ama 5 günden fazla kullanılmıyor Bizde okyanus suyu denedik ama işe yaramadı Birde sizin dediğiniz i deneyim bakalım