Ozgegokhan Bugün 2 . ay aşısı olduk. Hemşire ateşlenme yapabilir dedi. Endişeliniyorum. Sizin 2. Ay aşıniz nasıl geçti
Seheryvz Ozgegokhan bizde bu sabah yaptırdık ateş olur dediler ama şuana kadar cok şükür ne ateş ne huysuzluk olmadı inş böyle devam eder
Sedaahmet Ozgegokhan bizde bugün 2.ay aşımızı olduk. Atesi henüz çıkmadi. Cok az huysuzluk var o kadar. Uykusu var agliyor ama uyumuyor. 5 dk uyuyup uyaniyor geri. Yere yatirinca agliyor. Kucakta durmak istiyor hep. 🤷♀️😀
Ecelila Hafif bi atesle uykusuzluk oldu Merak etme canım çok ole büyük bi etki vermiyo ateşi çıkmadan vermedim 38 i geçince ateş düşürücü verdim
Ozgegokhan Seheryvz aynen bizde de ateş olmadı şuana kadar uyku halinde sürekli uyuyor biraz halsiz gibi sanki 😄
Seheryvz Ozgegokhan aynı bizimkide öyle halsiz uykulu tek zıbınla duruyoruz zaten sabahtan beri cıkmaz inş ateşleri sorunsuz atlatırız allahın izniyle☺️
Ozgegokhan Ela07 3 tane aşı var biri kolundan oldu verem aşısı diğer ikisi bacaktan yapılıyor karma aşı içinde 5 farklı aşı varmış
Ela07 Orkidemm inşallah sorunsuz geçer ya benimm doktorum önceden ateş düşürücüyü vermemi önermedi eğer çıkarsa öyle verirsin dedi bide eğer bı aşıda ateşli olursa diğer aşılarıda ateşli olurmuş ama ateşsiz geçerse diğerleride öyle devam edermiş
Sedaahmet Ozgegokhan aynen öyle. Dün ateşi 36.8 di. Bugün sabah 6 da ölctüm 35.6 ya düşmüs atesi. Şuandada cok enerjik zaten. Oyun oynamak istiyor hep 😀😁