yusufmertmom Kızlar 40 günlük bebeğim elde battaniyeyle sallayarak en gözen ve uzun uykuya dalıyor yoksa hep memede. Siz hangi hamamı kullanıyorsunuz önereceğiniz varsa linkle ekler misiniz
Ayssss1 yusufmertmom ben e bebekten katlanabilir hamak almıştım ama bebeğim 5 aylık çok hareketlendi güvenli olmuyor oturmaya çalışıyor kenar demirine falan kafasını vuracak diye korkuyorum
aylul0 yusufmertmom onun yerine tavana asılan salıncak beşiklerden alın daha uzun süre kullanırsınız bebekler genelde onda da iyi uyuyorlar
Umayinko0109 Sana önerim bu şekilde uyutmaktan vazgeçin daha fazla zaman geçmeden. Kızım 3 buçuk aylık biz bu hatayı yaptık hala sallıyoruz battaniyesiyle ama kilosu da arttığı için gün geçtikçe daha da zor oluyor.
Srpmzcn19 yusufmertmom https://resimyukle.io/r/gqFGuXrJ50 6 7 aylık olana kadar kullandım. Çok memnundum hic bir sıkıntı yaşamadım
cilek34 E bebekten almıştık biz çok memnunuz bebeğim 9 buçuk aylık yavaş yavaş tehlikeli olmaya başladı dönüyor şuan içinde
Ayssss1 yusufmertmom öyle alıştıysa öyle olabilir mesela benimki kolikti Hama’da alıştıralım ddiye aldık kolik bebekleri rahatlatıyormuş ya ama bizde hiç işe yaramadı şuan eline oyuncak verip içine koyuyorum oyalansın diye onda uyumuyor omzumda uyuyor yatırıyorum yada ayakta sallayarak
Srpmzcn19 yusufmertmom benim kızım kolikti ve sizin usül battaniye de sallardık anca o şekilde uyuyordu. 2 aylıkken almistim hamagi ben. 4 aylık olana kadar onda uyudu sonrasinda vakit gecirmek icin kullandim benim cok isime yaradi.
Deletedmom7283 yusufmertmom bilmem sevmedi işte 🙆♀️ Halbuki benim bile içine yatıp sallanasım geliyor çok güzel 😅
yusufmertmom Ayssss1 memede uyuyor yada ayakta ama yatağına koyunca hemen uyanıyor sadece elde sallarsak derin uykuya dalıyor
Ayssss1 yusufmertmom uyur insallah valla ne diyeceğimi bilmiyorum bu beibişlerin sağı solu belli olmuyor