Hilald45 Allah aşkına bu program niye böyle ya ? Konu başlıklarını geziyorum aşağılara kadar iniyorum bi konuya giriyorum okuyup çıkınca ta en başa atıyor beni indiğim yerde kalamıyorum neden neden çok sinir bozucu birşey bunu yaşayan var mı ya?
Ccansuu Hilald45 reklam ayrı uygulamanın sürekli hata vermesi ayrı konu başlıklarının tekrar etmesi ayrı sinir ediyor beni severek kullanıyorum normalde ama son zamanlarda sinir olup çıkıyorum
goktugmom_061220 Hilald45 Bende error’dan bıktım. Sürekli error veriyor. Doğru düzgün post okuyup yorum bile yapamıyorum .
Hilald45 aylul0 vala sıkıldım ya az daha böyle giderse silicem yani keyif alamıyorum vakit harcıyım derken indiğim yerleri bulmak için kendim harcanıyorum resmen strese girdim
lanadelmiyav mom5445 ay ben sana şey yazmıştım malum postta; Beni uzaktan sevmek aşkların en güzeli değil mi zaten assjfjj😁
CennetKapim Hilald45 10 dk boyunca uygulamaya girmeye çalışıyorum. Sürekli error.. çok can sıkıcı olmaya başladı. Bi post okuyamıyorum resmen ya
Hilald45 CennetKapim evet bebişi uyutuyom azcık bakim ne var ne yok diyom programla cebelleşene kadar uyanıyor hiç bişi yapamıyorum bıktım
Tuba Hilald45 Posttan çıkarken üstteki sol da < işareti var ona tıklayın da çıkın, geri kaydırarak çıkmayın🙏🏼🙂
Guzelanne34 Şu reklamlarada bi el atın kurban olayım tam bişey yazıcam reklam çıkıyor tam bişey aratıyorum reklam çıkıyor gerçekten çok sinir bozmaya başladı
Hilald45 Guzelanne34 yakında premiumu çıkar reklamsız kullanım için şu kadar ödeyin diye hep ticaret hesaplaması hep önce bıktırıyorlar