Berna0612 Deletedmom_49 benim kızımda 2 aylık sol memeyi sevmiyor nedendir bilinmez ilk kızımda sağı sevmezdi ☺️
iremferdi Deletedmom_49 Benim kızımda doğduğundan beri sol memeden emmeyi hiç sevmiyor bende anlam veremiyorum 🙄
Melikeeeecansuu Deletedmom_49 bılmıyorum kı bnde genelde hep sag verıyorum ondna olabılır yafa tazzıklıdır sutun
Deletedmom_49 Berna0612 Allah Allah neden acaba.. bu bebeklerin tüm huyları ters. Benimki dış çıkarıyor geçen haftada çok hastaydı. Her şey üst üste geliyor. 🙄
Berna0612 Deletedmom_49 çok çok geçmiş olsun diş çıkarma dönemleride pek zor rabbim yavrucağa da yardım etsin inşallah sizede 🤲
3MelekAnnesi3 Deletedmom_49 sakın ısrarcı olma onlar bizden daha inat vardır kendine göre sebebi teklif et almıyorsa öbürünü ver cnm
Deletedmom_49 Berna0612 valla amin kuzum mahvoldum ya. 1 aydır ek gıda reddi. Uyku reddi. Of o kadar bunaldimki. Her şeye ama her şeye ağlıyor. Uyksuu zaten 0. Demin uyuttum uyandı oturuyor. Artık sabaha karşı uyur. Stresten midem bulanıyor
iremferdi Deletedmom_49 Evet biraz emiyor ama sonrasında sinirlenip memeyi çıkarıp ağzına sokmaya çalışıyor kafasını geri atıyor
Zyneepemree Deletedmom_49 benim oğlumda öyle sola gelince çığlık çığlığa kalıyor ben ilk sağı veriyorum biraz emzirdikten sonra solu veriyorum istemezse de çok zorlamıyorum