Aringulay_murat 11ay 7 günlük oğlum acaba ıhlamur icirebilir miyim anneler?? Kahvaltılarinda falan sizler ne zaman verdiniz
Morfrenk Aringulay_murat 7.aydan sonra verdim hasta oldukça ama sık sık içirilmemeliymiş galiba. Bazen benim çayıma dadanıyor sabahları o zaman ballı yapıp veriyorum içiyor şuan 14aylık
buselidunya Aringulay_murat Kızım şu an 1 yaşında, hasta olduğu zamanlarda bir iki kere veriyorum minik biberonuyla. 1 yaşına doğru başlamıştım vermeye
esraeerdogann Aringulay_murat 6. Aydan itibaren verebilirsiniz doktoroda sorun ☺️ ama az az bebeğim 7buçuk aylık hep veriyorum sabahları yarım çay bardağından biraz daha az ☺️
Eylul-sena-33 Kızım şuan 3.5 aylık gçeen ay hastanede yattık dokuzgün.bronşit olmuştu hastanedeyken verdim valla hiçte bişey olmadı bir tatlı kaşığı verebilirsiniz bence doğal bişey ne zararı olabilirki ?
Aringulay_murat Eylul-sena-33 oy kuzuma benim şifa versin yarabbim bir daha düşürmesin hastahanelerr çok geçmiş olsunn 🤲nasıl usuttu oylee 😔
Eylul-sena-33 Aringulay_murat amin canımm ablasından geçti önce ablamız gribti kardeşine bulaştırdı gribte bronşite çevirdi maalesef