Masha_ Merhaba hanimlar bebegim 1 yaş 6 aylik olmak üzere fakat gece sık sık uyanip oda içinde dolaşıyor artik uykusuzluktan delirmek üzereyim öğle 12 de uyuyor 2 saat kadar, ne yapabilirim lütfen yardımci olur musunuz çok yoruldum,tükendim 😔
usage Masha_ biz 16 aylık olduk. Gece meme için uyanıyor. Bu ara azı dişleri ok acıtıyor canını daha çok uyanıyor. Gündüz uykusu 2 buçuk saatti. Bir saate düştü dişten. Ben sabah uyaninca eşime veriyorum iki saat kadar uyuyorum çareyi bunda bulduk düşene oturdu böyle
Mirayberfin Ben de öyleyim maalesef.Kızim 14 aylık gece o kadar sık uyanıyor ki uykusuzluktan bayilcak gibi oluyorum artık.Valla ben de tükendim yoruldum.Ben emziriyorum ama emmek için uyanıyor sürekli.Bir yol gösterin lütfen ya sütten kesecem büyük ihtimal artık dayanamıyorum çünkü
Reyyak Mirayberfin 14 aylik daha cok kucuk sütten kesmek icin … 2 yasını beklemenizi tavsiye ediyorum.. Önerim ise aksam uyutmayin uykusuz.kalirsa biraz gece uykusu daha yogun olur.. Birde enerji verecek besinleri yedirmemeye çalıs cnm gece aksam saatleri