Ynianne Kızım 3,5 aylık bu ay bez değiştirme sayımız düştü ama kilo alımı iyi siz kaç bez değiştiriyorsunuz
Arya0709 Ynianne benim kızımda 3 ay 7 günlük neredeyse 8 kere değişim yaptığım oluyor 😅 bide kaka yaptıysa way lelele
Nilaryamoms 5 aylik neredeyse bende 4 kez degistiriyorum sanki sutum azaldi benim ben oyle hissediyorum
Ynianne Kızım 6400 dü en son ben bir günde sabahtan ertesi gün sabaha kadar 4 bez değiştiriyorum max 5 anlam veremedim neden azaldı
Aybuk06 Brnim kizim 3 ay 4 gunluk max 4 bez değiştiriyorum. Kilosu 4500 tu .Biberon/mama istemiyor. Sütüm de yetmiyor nolcak bilmiyorum 😞
3MelekAnnesi3 Ynianne hiç saymadım ben yaa 😂😂ama 4 5 bez değişiyor sanırım gece hiç değiştiremiyorum dogdu dogalı kaka olmadıgı sürece ellemem Kilosu 3 aylıkken 6500 dü
Tugce Ynianne aynı zamanlar bizim de düştü. 4,5 aylık 5 bez civarı değiştiriyorum bir kısmı da dolu dolu çiş olmuyor hatta. Memeye olan talebi çok azaldı eskisi gibi çiş yapmıyor. Sanırım hepimizde aynı durum var
mom5416 Ynianne rahat 10 tane değiştiriyorum ben azıcık ıslansa bile rahat olamaz gece bile iki kez bez değiştiriyorum mamasını içirdikten sonda