Ela_290921 İyi akşamlar sevgili bebeğime sütümün yettiğini nasıl anlarım kilosu olması gerektiği gibi? Büyüme atakları zamanındayız uykuya dalması zor sadece o yüzden sütüm mü yetmiyor acaba diyorum bana yardımcı olurmusunuz
Morfrenk Ela_290921 bezleri çişliyse ve kakalıysa günde 5 çişli bez alıyorsan, arada kesik kesik kusuyorsa doyuyordur
Defne42 Ela_290921 kilo alımı iyiyse sorun etmeyin bezlerini takip edin atak dönemi uyku gerilemesi çok normal hep meme de kalmak da isteyebilir diş döneminde de böyle şeyler oluyor sağlıklı olsunlar yeter 🌼
Mucizebebek03 Ela_290921 kaç haftalık cnm memeyi kendiliğinden bırakıyorsa ve arada kesik kesik kusuyorsa bide her gun çiş yapıyorsa doyuyordur
Mucizebebek03 Ela_290921 mesela benim Gogsum süt dolu ikiside o kadar ağrıyor ki ama atak haftasindayiz ve çok sinirli olduğu için hem az içiyor hemde az uyuyor memede uyumayı değil de emzikle uyumayı tercih ediyir benimki 🤷🏻♀️atakları öyle öyle atlatıyoruz seninki kaç haftalık bizimki 8 hafta atagi
Ela_290921 Mucizebebek03 aynı şeyleri yaşadık bizde 2 gün önce tekrar başladık aynı şeylere yeni Bi atak haftası mı diye düşünmeye başladım 🙄 11haftalık olduk biz bu akşam 7 saat uykusu olduğu halde uyumadı
Mucizebebek03 Ela_290921 evet cnm odur çünkü 12 hafta atağı var ve siz 11 i bitirip 12 den gün aldığınız için muhtemelen odur geçiyor ama bizde bitiyoruz🤷🏻♀️bi de benim iki tane okul çocuğum var bayağı zorlaniyorum 🥺ama canları sağolsun