Cnr060621 Böyle bir şey yapabilme şansım var mı kızlar yarın evde olamayacağım söylesem olduğum adrese gelir mi , eğer gelmezse gidecek çünkü bulunduğum bölgede sürat kargo yok
Zerr Cnr060621 Ben evde olmayınca komşuma rica ederdim. Varsa öyle bir komşunuz rica edin veya bakkala vs.. hiç olmazsa arayın getirmesinler, siz gider alırsınız kargodan
Tugce_hckrkmz37 Cnr060621 genelde takip bölümüne girdiginizde orda secenek oluyo adres değişebilirsinz veyada komsuya bırak diyebiliyorsnz
150421Elis Cnr060621 babam surat kargo isletiyor nevsehirde musteriler arayinca eger ayni ilcedelerse kargoyu degistirilen adrese gonderiyorlar ama farkli ilce degisikligi olursa gondermiyorlar musteri gelip dukkandan aliyor kargoyu,sehirden sehire degisebilir isleyis
Cnr060621 Zerr bulunduğum ilçede sürat kargo yok , 2 saat yol gitmem lazım almam için bebekle ona da imkan yok otobüs vs 😬
MinikPrensesannesii Cnr060621 bizim olduğumuz ilçede de sürat kargo yok merkezde var. Ben öyle olunca rica ediyorum bakkal var oraya bırakıyo ya da diğer herhangi bir kargo şubesine veriyo bütün kargocularla kanka olduk sorun olmuyo 😂😂