Sgma Deletedmom_20 ben kullanıyorum cırtlı bezinden memnun kalmadım sabah kızımın atleti ıslak oluyordu sızdırıyor ama külot bezinden memnunum onda sızdırma yaşamadım
buradanbiratligecti Deletedmom_20 külot bezden de cırtlıdan da memnunum . Cocukta agırlık yapmadı hıc . Uc dort aydır ıkısını de kullanıyorum 👍🏼
Mmavi Deletedmom_20 sizdirma yapmadi ama kizariklik gozlemledim ben sleppy naturalde boyle problem olmamisti birde extrada kokusu bir degisik esans varmis gibi sevemedim bir daha almam👎🏻
Deletedmom_20 Sgma yaa öyle mi benimde korkum o gece altını almıyorum öyle kalsın istemem farketmem birde diye
sarmaliklahana Sgma Sleepy extra 4 numara külot bez satıyorum 212 adet 200 TL ilgilenirseniz verebilirim 🤗 https://resimyukle.io/r/mweuRSSWZ7
sarmaliklahana buradanbiratligecti Sleepy 4 numara külot bez satıyorum 212 adet 200 TL ilgilenirseniz verebilirim 🤗https://resimyukle.io/r/mweuRSSWZ7
Aniliko Mmavi kızarıklık yapması bezin iyi gelmediğini mi gösteriyor acaba. Bazen oğlumda da kızarıklık oluyor
Beyza_momss Deletedmom_20 sızdırma falan yapmadi çok bı ama çok çok ince geldi gözüme bitsin diye bekledim resmen
sarmaliklahana Deletedmom_20 Sleepy kullanıyorum külot Bezde kullandım extra memnunum sızdırma yap adı ama stok yapmıştım kızıma küçük gelmeye basladı onu satıyorum. Normal cırtlı beze geçtim 👍⭐
tunalimon Deletedmom_20 gündüz bezi o diye biliyorum bende ucuz diye almıştım gece bezini değiştirdim hep normalde değiştirmiyordum
Mmavi Aniliko ben o sekilde yorumladim cunku farkli bezlere kiyaslayinca boyle bir sorun olmuyordu. Extradada mesela icersinde esans oldugunu dusunuyorum limonumsu garip bir koku var o dokundu diye dusundum.
Aniliko Mmavi ben natürel kullanıyorum bazen kızarıklık yapıyor gözlemleyeyim biraz daha olmadı değiştiririm
Mmavi Aniliko ek gidada kizariklik yapiyor diye uyarmislardi o yuzden farkli bezde denedim bezde etki edebiliyor deneyin tabi🌸
Kaymaklikurabiye Deletedmom_20 1 aydır kullanıyorum gecede değiştirmiyorum sızdırma filan yaşamadık memnunum