Derya80 Kizlar bebek bezlerinde memnun kaldiginiz markalar neler prima kullaniyorum ancak degistirmek istiyorum benim icin sızdırmaması önenlmli kullanip memnun kaldıgınız bezleri paylasirsaniz sevinirim 🥰🥰
Egehaninannesi Derya80 prima kullanıyordum korka korka goon aldım emiciliği yumuşaklığını çok beğendim
limonlukarpuzzz Derya80 baby turco ve bebem natural ikiside güzel şuan babb turco kullaniyorum bebem naturali babam yanlislikla almisti onuda beğendim . Primadan geçmiş bir anne olarak prima kalitesinde baby turco hemen hemen kuru tutmasi islakligi hissettormemesi sizdirmasi yok..
Derya80 miniikprens ya molfix kullandim canim ama malesef bizde sızdırdı bi kac defada degil surekli gecede cisi cikmisti bebisimin ustune sıkıntı oliyor oylede degismek 😔
Asyaayaz1 3 gün önce bende böyle post açmıştım ve araştırdım çoğunluk baby turco dedi hem kullanımı hem fiyatı açısından onu sipariş verdim umarım işe yarar çünkü molfix olmuş 223 tl🤦🏼♀️
Derya80 Asyaayaz1 primada malesef oyle bugun mecburiyetten 255 e aldim ama almak istemiyorum acikcasi o yuzden baska bi bebej bezi arayisina girdim bende bi baby turco arastirayim 😊
Derya80 Egehaninannesi gon kulot bez mi canim yoksa bantli mi cok duydum goon ama bende ayni senin gibi tereddutteyim sizdirma yasadin mi
Derya80 limonlukarpuzzz ikisinede baktim ylrumlar kötüydü ya keske bezlsrde boylesine fiyat artisi olmasaydi da bez arayisina girmeseydik sanirim ilk olarak goo.n la deneme yapicam cok tesekkur ederim canim😊