annesininbitanesi11 Bebeğim 10 aylık çok az ek gıda alıyor gerisinde biberon maması vermek istiyorum yesin doyursun karnını ama asla almıyor beni emmek istiyor bendede sürekli süt olmuyor yada yetmiyor ne yapabilirim :( 9 kilo da iki aydır
Yasemin38 annesininbitanesi11 doktorla görüşmenizde fayda var neyin gerekli olup olmadığını belirlemesi açısından . Sağlığı yerindeyse belkide kilosu falan normaldir canım. Bazen ek gıda reddi yapabiliyorlar bu aylarda. Emmeye ağırlık verebiliyorlar
annesininbitanesi11 Yasemin38 evet perşembe görüşeceğim ama bebeğim sağlıklı beslensin diye uğraşıyorum sağlıksız besleme ile besleyip kilo aldırmaktan iyi olduğunu düşünüyorum ama çok zayıf geliyor günah mı işliyorum acaba diyorum
Yasemin38 annesininbitanesi11 günahmı işliyorum derken hangi konuda canım. Sen zayıflığına bakma sağlığı yerinde olsun yeter. Yoğurt çorbasını çok seviyor genelde bebekler 10.5 aylık bende ek gıda ve anne sütü olarak ilerliyorum. Ek gıda red ettiği zaman emziriyorum sürekli.
annesininbitanesi11 Yasemin38 evet bende öyle ama süt her zaman yermiyor benmde hemen sıkılıyor oğlumda karnı tam doymadan kalkıyor yemekten